Xiaomi Mi 10 Youth Edition Resmi Tanıtımı Yapıldı

Xiaomi Mi Youth Edition Resmi Tanıtımı Yapıldı

Çinli akıllı telefon üreticisinin en önemli orta sınıf akıllı telefonlarından olması beklenen Xiaomi Mi Youth Edition, resmi olarak açıklandı. Tanıtımında önemli özellikler dikkat çekse de, pek çok özelliği tahmin edildiği gibi. Yani Xiaomi Mi 10 tutkunları için tasarlanmış bir akıllı telefon. Peki, tanıtımda öne çıkarılan detaylar nelerdir?

Xiaomi Mi 10 serisinin Gençlik Versiyonu olarak adlandırılan akıllı telefon, fiyatı ve özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Akabinde tanıtımda açıklanan özellikleri ile de ne kadar özel bir telefon olduğu ortaya konuldu. Peki, Xiaomi Mi 10 Youth Edition akıllı telefonunun tanıtımında ön plana çıkan özellikleri hangileridir?

Xiaomi Mi 10 Youth Edition Fiyatı

Farklı bellek ve depolama alanı özellikleri ile kullanıcılarına sunulması beklenen akıllı telefon, bu özellikler çerçevesinde de fiyat olarak farklılaşıyor. Peki, bu özellikler ve fiyatları nelerdir?

Yukarıdaki iki farklı tip, Xiaomi Mi 10 Youth Edition ile karşımıza çıkıyor. Ön sipariş ise CNY100 kodu ile Xiaomi’nin web sitelerinden başladı. İlk gerçek satışın ise 4 Mayıs günü gerçekleştirilmesi bekleniyor. Bu çerçevede güncel Xiaomi haberlerine en hızlı şekilde ulaşmak isterseniz de, bunun için bizleri İnstagram.com/xiaomiblogcom/ adlı sosyal medya hesabımızdan takip edebilirsiniz.