Xiaomi, Mi Pad 5 Serisi Tabletleri Çıkarabilir

Xiaomi, Mi Pad 5 Serisi Tabletleri Çıkarabilir

Xiaomi’nin gelecekteki beklentileri dikkate alındığında, Mi Pad 5 serisini çıkarması beklenmiyordu. Ancak son gelen sızıntı ve iddialara bakacak olursak, Xiaomi bunu gerçekleştirebilir. Yani Xiaomi Mi Pad 5 serisinin çıkması çok da sürpriz değil.

Xiaomi şirketinin yöneticilerinden olan Li Chuangqi’ye göre belirtilen Mi Pad 5 serisi, içerisinde barındırdığı özellikler ile de kullanıcı adaylarının dikkatini çekiyor. Şirketinin Android kaynaklı bir ürün paylaşmaması, uzun süredir böyle bir hareketin dahi olmaması sonucunda, Xiaomi Mi Pad 5 serisi iddiası ortaya atıldı. Bu nedenle şirket nezdinde çok güçlü bir kaynak mevcut.

Xiaomi’nin iddia edilen Mi Pad 5 serisinden önce çıkardığı iki tablet; Mi Pad 4 ve Mi Pad 4 Plus olarak karşımıza çıkıyordu. 2018 yılının ortalarında piyasaya sürülen bu iki tablet de, orta sınıf teknoloji tutkunlarına hitap etmişti. Bunun yanında farklı ve etkin özellikleri de içerisinde barındırması, tabletlerin tutulmasına yardımcı oldu. Şimdi piyasaya sürülmesi beklenen Mi Pad 5 serisinin de bu tarz bir çalışma ile nihayete erdirilmesi bekleniyor. Daha şimdiden, merak konusu olan serinin, özellikleri de etkin olarak dikkat çekecek.

Xiaomi’den Yeni Tablet Serisi

Xiaomi, son zamanda çıkan katlanabilir özellikteki tabletlerin yanı sıra pek çok farklı özellikteki ürün sebebi ile biraz yeni seri hususunda isteksiz kalmıştı. Ancak yeni gelişmeler ve Android tabanlı destekler neticesinde, yeni bir tablet serisinin çıkarılması bekleniyor. Bu anlamda gelmesi beklenen seri, yukarıda da bahsettiğimiz üzere, Xiaomi Mi Pad 5.

Yukarıda bahsedilen durumun ortaya çıkması, bazı değerlerin de dikkat çekmesine sebep oldu. Yani sadece büyük nitelikteki markalar, yeni tablet serileri üretmeye ve satmaya başlayacaklar. Ancak genel anlamda bu üretim segmentine Xiaomi’nin neden döndüğü bilinmiyor. Genel anlamda farklı teknolojileri uygulamak olabilir. Ancak ilerleyen zamanda bununla ilgili diğer detayların da ortaya çıkması bekleniyor.

2020 yılında yeni bir tablete sahip olmak isterseniz, bunun için size önerimiz, Xiaomi Mi Pad 5 olacaktır. Çünkü tablet serisinin inanılmaz özellikleri içerisinde barındırması bekleniyor. Bu alanda güncel Xiaomi haberlerini öğrenmek isterseniz, İnstagram.com/xiaomiblogcom/ isimli İnstagram sayfamızı takip edebilirsiniz.