Xiaomi Mi Note 10 Lite Yakında Tanıtılacak

Xiaomi Mi Note 10 Lite Yakında Tanıtılacak

2019 yılının en önemli akıllı telefonlarından biri olan Xiaomi Mi Note 10, Kasım ayında tanıtılmış ve piyasaya sürülmüştü. Büyük bir beğeni toplayan akıllı telefonun farklı bir sürümünün piyasaya sürülmesi de bekleniyordu. Şimdi bu yönde önemli bir adım atıldı. Detaylar ortaya çıkmaya başlıyor.

Xiaomi akıllı telefon üreticisi tarafından söylenen bazı iddialara göre Xiaomi Mi Note 10’un farklı sürümü olan Lite sürümü ile ilgili söylemler gerçekleştirilmişti. Ancak bu zamana kadar sadece bu durum sözden ibaret kalsa da, artık fiziksel sonuçların da elde edilmeye başlandığı biliniyor.

Lite modelinin önemli ve farklı özellikler içereceği de gelen haberler arasında yer alıyor. Buna göre Xiaomi Mi Note 10 Lite’ın model numarası bile bazı iddialara göre belirlenmiş durumda. Peki, nedir bu model numarası? M2002F4LG. Bu model numarası ile yakında tanıtılıp, satışa sürülmesi bekleniyor. Satışa sunulması sonrasında da muhtemelen çok yüksek bir beğeni toplayacak ve satış hacmini de en yukarı çıkaracak.

Xiaomi Mi Note 10 Lite Geliyor

Xiaomi Mi Note 10 Lite’ın yakında geleceğine yönelik gelen haberlerin sayısının ve niteliğinin artması, Xiaomi meraklılarını şimdiden heyecanlandırmış durumda. Buna göre önemli bir haber, akıllı telefonun, Tayland’ın NBTC’si tarafından onaylandığını belirtti. Buna göre onay işlemi de geldiği için, telefonun resmi tanıtımının yakında gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Tayland’ın sertifika yetkisinin söylediklerine göre Xiaomi Mi Note 10 Lite’ın geleceği doğru. Ancak akıllı telefon hakkında herhangi bir bilgiye ne yazık ki ulaşılmış değil. Bunun için diğer detayların da ortaya çıkması bekleniyor.

Ortaya atılan değerlendirmeler ve iddialara göre Xiaomi Mi Note 10 Lite’ın özelliklerinin aşağıdaki gibi olması beklenmektedir:

Yukarıda da net bir şekilde görüldüğü üzere, Xiaomi Mi Note 10’dan daha etkin bir telefonun piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bununla ilgili tüm değerlendirmeler ve diğer önemli Xiaomi markasının haberlerine anında ulaşmak isterseniz, İnstagram.com/xiaomiblogcom/ adresi üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

Exit mobile version