Xiaomi Mi Note 10 Lite ve POCO F2 Mayıs Ayında Çıkabilir

Xiaomi Mi Note 10 Lite ve POCO F2 Mayıs Ayında Çıkabilir

Ortaya konulan son raporlara göre Xiaomi Mi Note 10 Lite ve POCO F2 Mayıs ayında çıkabilir. Bu aşamada ortaya atılan iddialar incelendiğince, bu iddiaların çok da asılsız olduğunu söyleyemeyiz. Peki, nedir bu iddialar?

Bildiğiniz üzere Xiaomi Mi Note 10 Lite Tayland’ta NBTC Sertifikasyonu almıştı. Bu durum sonucunda da Xiaomi Mi Note 10 Lite’ın çıkması için çok beklemeyeceğiz demiştik. Akabinde ise Çin’de güvenilir bir yatırımcı da bunu onaylar nitelikte açıklama yaptı. Yani güvenilir yatırımcının söylediğine göre, Xiaomi Mi Note 10 Lite Mayıs ayında Avrupa pazarı için aktif hale getirilebilir. Aynı kişi, Mi Note 10 Lite’a ek olarak, POCO F2 için de belirli bir iddiada bulundu. Buna göre POCO F2 de önümüzdeki ay içerisinde çıkarılabilir. Zaten POCO X2 ve POCO F1 büyük bir beğeni toplamıştı. Şimdi bu iddianın gerçek olup olmayacağı bekleniyor.

Xiaomi Mi Note 10 Lite Özellikleri

ABD’de FCC onayı alan ve M2002F4LG IMEI kodu ile tanınan akıllı telefon, NBTC sertifikasını da almıştı. Bu çerçevede Xiaomi Mi Note 10 Lite’ın diğer dikkat çeken özellikleri ise aşağıdaki gibidir:

Yukarıda belirtilen özellikler, Xiaomi Mi Note 10 Lite’ı ön plana çıkarmaya devam ediyor.

POCO F2 Akıllı Telefonu

Mukul Sharma, M2004J11G IMEI kodu ile bir akıllı telefonun geldiğini ve bu akıllı telefonun POCO F2 olduğunu iddia etmişti. Şimdi önümüzdeki aya kadar bununla ilgili net gelişmelerin ortaya çıkacağını sizlere söyleyebiliriz. Çünkü Koronavirüs sonrası yapılan çalışmalar hız kazanmış durumda. Sizler de bu süreçte Xiaomi haberlerinden güncel olarak haberdar olmak isterseniz, bunun için bizleri İnstagram.com/xiaomiblogcom/ isimli sosyal medya hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Exit mobile version