Xiaomi Mi Drop (ShareMe) İle Dosya Aktarımı Yapmak

Xiaomi Mi Drop (ShareMe) İle Dosya Aktarımı Yapmak

Xiaomi akıllı telefon üreticisinin tasarladığı Mi Drop uygulaması ile dosya aktarımı yapmak çok kolay. Peki, dosya aktarımı nasıl gerçekleştirilir? Size bundan bahsedelim.

Xiaomi Mi Drop uygulaması ile Xiaomi marka akıllı telefonlar fark etmeksizin dosya aktarımı yapmak çok kolay ve hızlı. Ancak genel anlamda baktığımızda, piyasada pek çok Mi Drop benzeri uygulamanın bulunduğunu söyleyebiliriz. Peki, bu uygulamalar arasında Mi Drop’un farkı nedir? Elbette ki tüm dosya boyutlarının kolay bir şekilde paylaşılabilmesi. Çünkü Xiaomi Mi Drop, dosya boyutu konusunda herhangi bir kısıtlama yapmıyor.

Bluetooth ile Mi Drop’ta dosya paylaşımı yaparsanız, normal dosya paylaşımı hızından 200 kat daha fazla hız elde edersiniz. Ancak Bluetooth dışında da internet olmadan paylaşım yapmanız mümkün. “Gönder” ve “Al” olarak belirlenmiş iki adet seçenek mevcut. Bu iki seçenek kullanılarak dosya aktarımının çok kolay bir şekilde gerçekleştirilmesi olağan. Ancak önemli bir de şart var. Peki, nedir bu şart? Elbette ki dosya aktarımının yapılacağı cihazlarda Mi Drop uygulamasının bulunması.

Xiaomi Mi Drop (ShareMe) Uygulamasını Kullanmak

Mi Drop uygulamasını kullanmak çok kolaydır. Bunun için küçük çaplı değerlendirmeleri ele almanız gerekir. Peki, nedir bu dikkat edilmesi gerekenler?

Yukarıdaki değerlere dikkat ettiğinizde, Mi Drop uygulaması ile ilgili herhangi bir problemle karşı karşıya kalmazsınız.

Xiaomi Mi Drop (ShareMe) Uygulaması İle Bilgisayardan Dosya Aktarımı Yapmak

Mi Drop dosya aktarımı uygulaması kullanılarak, bilgisayar ile Android akıllı cihaz arasında dosya aktarımı yapmak mümkün. Ancak bunun için iki cihazda da internet bağlantısının aktif bir şekilde bulunması gerekir. Peki, bu aşamadan sonra ne yapılması gerekir?

Yukarıda da görüldüğü üzere, Mİ Drop uygulaması ile bilgisayarlara dosya aktarımı yapmak mümkün. Ancak burada önemli olan, doğru bir şekilde hareket etmektir. Bunun dışında herhangi bir zorluk bulunmaz.

Mi Drop (ShareMe) Uygulaması Neden Bu Kadar Hızlı?

Mi Drop uygulamasının internetsiz bir şekilde çalışabildiğinden size yukarıda bahsetmiştik. Aynı zamanda Bluetooth aracılığı ile de hızlı bir şekilde dosya aktarımı yapmak mümkün. Ancak Mi Drop neden internetsiz bir şekilde bu kadar hızlı? Elbette ki burada Wi-Fi Direct teknolojisi ön plana çıkmaktadır. İki cihaz arasında bir Wi-Fi bölgesi oluşturulduğu için de, dosya aktarımının bu denli hızlı olması olağan hale geliyor. Aynı zamanda oluşturulan Wi-Fi ağı, iki cihaza özgüdür. Herhangi bir cihaz bu alana dâhil olamıyor. Bu nedenle güvenilir bir yapıya sahip olması da sevindirici.

Xiaomi Mi Drop (ShareMe) Uygulamasının Dikkat Çeken Özellikleri

Mi Drop uygulamasının avantajlarından, nasıl çalıştığından ve diğer önemli detaylardan sizlere net bir şekilde bahsetmeye çalıştık. Ancak burada bir diğer önemli konu var. O da Xiaomi Mi Drop uygulamasının farklı ve etkin özellikleri. Peki, nedir bu özellikler?

Bu özelliklerden faydalanmak ve her türlü dosyayı kolay bir şekilde aktarmak isterseniz, o halde Mi Drop uygulamasını aktif bir şekilde kullanmanız mümkündür. Eğer bu tarz önemli bilgilerden anında haberdar olmak isterseniz, bunun için İnstagram.com/xiaomiblogcom/ isimli İnstagram hesabımızı takip edebilirsiniz. İnstagram hesabımızdan her daim daha güncel bilgileri sizlere ulaştıracağız.

[bs-embed url=”https://www.youtube.com/watch?v=StnIgR5PLtA&feature=youtu.be”]https://www.youtube.com/watch?v=StnIgR5PLtA&feature=youtu.be[/bs-embed]