Xiaomi Mi A3 İçin Üçüncü Kez Android 10 Güncellemesi

Xiaomi Mi A3 İçin Üçüncü Kez Android 10 Güncellemesi

Xiaomi markasının orta sınıfa hitap eden en önemli akıllı telefonlarından biri olan Xiaomi Mi A3, üçüncü kez sabit bir Android 10 güncellemesi aldı. Bu güncelleme ile akıllı telefonun önemli özellikler kazanması da beklenmektedir.

Android One programının bir parçası olarak dikkat çeken Xiaomi Mi A3, pek çok farklı sebep çerçevesinde aldığı Android 10 güncellemeleri başarısız olmuştu. Telefona gelen güncelleme neticesindeki büyük hatalar ve sonrasındaki parmak izi sistemindeki sorunlar, bu güncellemelerin işe yaramazlığını ortaya çıkarmış oldu. Yani bu süreçte Xiaomi Mi A3, Android 10 için gerekli olan çalışmaların tamamını yaptı. Görünen o ki, artık Xiaomi Mi A3, mevcut olan bu güncellemeyi üçüncü kez alacak.

İstikrarlı bir ROM ile piyasaya sürülecek olan Android 10 güncellemesini alacak olan Xiaomi Mi A3, artık yeni güncellemenin avantajlarından da etkilenmiş olacak. Yani sistem genelinde karanlık mod özelliği artık Xiaomi Mi A3 akıllı telefonunda olabilecek.

Xiaomi Mi A3 Android 10 Güncellemesi Aldı

Xiaomi Mi A3 için gelen Android 10 tabanlı MIUI 11 güncellemesinin kodu ise; V11.0.11.0 QFQMIXM olarak dikkat çekmektedir. Bu güncelleme de, Mi A3 için OTA güncellemesine dayanan bir güncelleme olmuştur. Bu güncellemeyi almak için telefonunuza gelen bildirimi etkileştirmeniz yeterli olacaktır. Ancak bunun yanında bazı durumlarda otomatik güncelleme kapalı olabilir. Bunun için ayarlar kısmından telefonunuzun Android 10 güncellemesini kontrol edip, güncellemenin yüklenmesini aktif bir şekilde sağlayabilirsiniz.

Xiaomi şirketi bu güncellemeyi belirli periyotlar halinde piyasaya süreceği için, tamamen dünyaya entegre olması belirli bir zaman alacak. Bunun için belirli bir sürenin beklenmesi gerekiyor.

Android 10 güncellemesinde, yukarıda da bahsettiğimiz gibi sistem genelinde karanlık mod, hareket navigasyonu ve gizlilik ile ilgili pek çok önemli detay da bulunacak. Yani buradan hareketle Xiaomi Mi A3 için harika bir güncelleme olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz. Bu güncellemede de öncekilerde olduğu gibi sorun çıkmamasını temenni ediyoruz. Çünkü kullanıcılar bu sefer farklı bir akıllı telefona geçiş yapabilir. Eğer Xiaomi ile ilgili diğer önemli bilgileri de öğrenmek isterseniz, bunun için İnstagram.com/xiaomiblogcom/ adlı sosyal medya hesabımızı takip edebilirsiniz.