Xiaomi Mi A2 Lite İçin Android 10 Güncellemesini İkinci Kez Sunuyor

Xiaomi Mi A2 Lite İçin Android 10 Güncellemesini İkinci Kez Sunuyor

Xiaomi’nin geçtiğimiz ay içerisinde Android 10 güncellemesi sunduğu akıllı telefonlardan biri olan Xiaomi Mi A2, bir dizi problem ile karşı karşıya kalmıştı. Bu problemlerin süregelen bir hal alması sonucunda, Xiaomi yeni Android 10 güncellemesi için kolları sıvamıştı.

Görünen o ki, Xiaomi Mi A2 Lite akıllı telefonunda karşılaşılan güncelleme problemine, Xiaomi sessiz kalmadı. Bu nedenle telefon için yeni bir Android 10 güncellemesi geldi. Geçtiğimiz ayda gelen Android 10 tabanlı MIUI 11 güncellemesi de kullanıcılardan gelen hata bildirimleri sonucunda geri çekilmişti. Xiaomi’nin bu güncellemeyi tekrar yayımlamasının sebebi de, Mi Topluluğu’na birkaç kullanıcının geri bildirim yapmasıdır.

Xiaomi Mi A2 Lite için gelen Android 10 güncellemesinin boyutu, 1.15 GB olarak belirtildi. Gerçekleşen bu güncelleme ile akıllı telefonda değişikliğe uğraması gereken alanlar ve eklenen özellikler aşağıdaki gibi olacak:

Xiaomi, yukarıdaki yenilikleri getirecek olan Android 10 güncellemesini şuan için Xiaomi Mi A2 Lite akıllı telefonuna sunmadı. Bu nedenle güncellemenin ilerleyen zamanlarda telefonlara gelmesi bekleniyor. Otomatik güncelleme açık değilse, o halde güncellemelerin gelip gelmediği yazılım güncellemesi alanında kontrol edip, manuel olarak yükleyebilirsiniz.

Xiaomi Mi A2 Lite Tekrar Android 10 Güncellemesi Alıyor

Xiaomi Mi A2 Lite için gelen Android 10 güncellemesinin Xiaomi tarihine hangi özellikleri kazandıracağını şuan için bilmiyoruz. Ancak bildiğiniz üzere Xiaomi Mi A3 için de 3 farklı Android 10 güncellemesi gelmişti. Bu güncellemenin tekrar tekrar yapılması, Xiaomi Mi A2 Lite için de bazı tedirginlikleri ortaya çıkardı.

Xiaomi Mi A3 için gelen üçüncü güncelleme sonucunda, kullanıcıların akıllarında bir kuşku oluştu. Bu nedenle Xiaomi Mi A2 Lite için gelen Android 10 güncellemesini biraz daha bekleyip, ondan sonra yüklemenizi öneririz. Biraz beklemek, size farklı avantajlar da sunacaktır. Xiaomi ile ilgili her türlü haberi anında öğrenmek isterseniz, o halde bizleri İnstagram.com/xiaomiblogcom/ adresinden takip edebilirsiniz.