Xiaomi Mi 8 Lite ve Mi Max 3, Android 10 Güncellemesi Alıyor

Xiaomi Mi 8 Lite ve Mi Max 3, Android 10 Güncellemesi Alıyor

Xiaomi, önemli akıllı telefonlarına Android 10 tabanlı MIUI 11 sürümünü vermeye devam ediyor. İşte bu telefonlara son olarak Xiaomi Mi 8 Lite ve Mi Max 3 eklendi. Uzun zamandır özellikle Mi 8 Lite için beklenen güncelleme, artık çok önemli bir noktaya ulaştı.

2018 yılının yaz aylarında tanıtımı yapılıp, piyasaya sürülen önemli akıllı telefonlar olan Xiaomi Mi 8 Lite ve Xiaomi Mi Max 3, oldukça yoğun bir şekilde tercih edilmişti. Tercih potansiyelinin artması ve sürekliliğin de bu anlamda devam etmesi çerçevesinde, Android 10 tabanlı MIUI 11 güncellemeleri gelmiş oldu.

İki önemli akıllı telefonun Android 10 tabanlı MIUI 11 güncellemesi daha önce gelmişti. Ancak bu güncelleme, yalnızca Çin’deki Mi 8 Lite ve Mi Max 3 için geçerliydi. Görünen o ki, artık bu iki önemli akıllı telefon küresel anlamda bu güncellemeyi alacak.

Xiaomi Mi 8 Lite ve Mi Max 3 Android 10 Tabanlı MIUI 11 Güncellemesi Aldı

Xiaomi Mi Max 3’ün almış olduğu güncelleme elbette ki telefona yüksek bir kullanım avantajı katacak. Bu avantajlı güncellemenin Mi Max 3’teki lisans numarası ise v.11.0.1.0 QEDMIXM olarak bilinmektedir. Xiaomi Mi Max 3’e gelen bu güncelleme, pek çok farklı özellik ve güvenlik yamasıyla gelmekle beraber, 1.8 GB’lık boyutuyla önemini korumaktadır.

Xiaomi Mi 8 Lite için belirlenen değerler de aynı Mi Max 3’te olduğu gibi geçerlidir. Buna göre sistem genelinde karanlık modun geçerli olduğu bu sürüm, v.11.0.1.QDTMIXM olarak biliniyor. Aynı zamanda Şubat ayının güvenlik yaması ile gelecek olan güncellemenin boyutu da 2.4 GB olarak dikkat çekmektedir.

Telefon eğer Çin’den satın alındı ise, verilerin yedeklenmesi gerekmektedir. Bu çerçevede silinme olasılığı bulunur. Eğer bu detaylara dikkat ederseniz, herhangi bir problem ile de karşı karşıya kalmamış olursunuz. Haber genelinde olduğu gibi artık uzun süredir beklenen bu Android 10 güncellemesi de gerçekleşmiş oldu. Eğer daha fazla bilgi alıp ve güncel Xiaomi haberleri okumak isterseniz, bunun için İnstagram.com/xiaomiblogcom/ adlı İnstagram hesabımızı takip edebilirsiniz.