Xiaomi Mi 10 Youth Edition’ın Ekran Özellikleri Belli Olmaya Başladı

Xiaomi Mi 10 Youth Edition'ın Ekran Özellikleri Belli Olmaya Başladı

Xiaomi Mi 10 serisinin gençlik sürümü olması beklenen Xiaomi Mi 10 Youth Edition, bu çerçevede Xiaomi tutkunlarını şimdiden heyecanlandırmaya yetti. Serinin etkin ve verimli bir şekilde ele alınması, akabinde de tanıtımının yapılması, 27 Nisan tarihinde gerçekleşecek. Şuan için 27 Nisan tarihinde Mi 10 Youth Edition tek başına açıklanmayacak.

MIUI 12 ve Redmi Pad 5G ile gelmesi beklenen akıllı telefon, tanıtımına az bir süre kala, etkin özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Xiaomi şirketinin Weibo sosyal paylaşım sitesindeki resmi hesabında paylaştığı olağanüstü ekran özellikleri ise bizlere net sonuçlar veriyor.

Açıklanan sızıntılar, Weibo’da yapılan paylaşımlar ve çok daha fazlası, Mi 10 Youth Edition için bizlere elle tutulur yönergeler sunuyor. Bu yönergeler arasında da ilk sırada, ekran özellikleri geliyor. İşte tam da bu çerçevede Xiaomi Mi 10 Youth Edition’ın ekran özelliklerinin elmas piksel PenTile AMOLED panel şeklinde gelmesi beklenmektedir. Buna ek olarak, ekranda yapılan yakınlaştırma işleminde renk ve görüntü kalitesi de üst seviyede olacak.

Xiaomi Mi 10 Youth Edition Ekranı

4.300.000:1 kontrast oranı ile dikkat çeken akıllı telefon, donanım düzeyi içerisinde DC karartma özelliğini de desteklemiş olacak. Burada bahsedilen Mi 10 Youth Edition özellikleri elbette ki yeterli değil. Bunun dışında gerek ekran, gerekse de diğer alanlarda kullanılan malzeme ve ortaya konulan özellikler, telefonun tercih edilme potansiyelini üst seviyeye çıkaracak.

Yukarıda bahsedilen değerlerin yanı sıra ekran konusunda dikkat çekecek bir diğer özellik ise, ekran örnekleme hızı olacak. Çünkü 180 Hz bir dokunmatik örnekleme hızının bulunması beklenmektedir. Akabinde ise HDR10+ içeriği için destek sunacağı da unutulmamalıdır.

4160 mAh batarya kapasitesi ve 22.5W hızlı şarj teknolojisi de Xiaomi Mi 10 Youth Edition ile karşımıza çıkacak. Şuan için tanıtımın 27 Nisan’da gerçekleştirilmesi bekleniyor. Bu tarihe kadar bazı değerler de ortaya çıkabilir. Çünkü seri ile ilgili olan bilgiler oldukça hızlı bir şekilde yayılıyor. Eğer daha güncel bilgilere anında sahip olmak isterseniz, o halde bizleri İnstagram.com/xiaomiblogcom/ adlı sosyal medya hesabımızdan takip edebilirsiniz.