Xiaomi Mi 10 Türkiye’de Satışa Çıktı

Xiaomi Mi 10 Türkiye'de Satışa Çıktı

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi olan Xiaomi Mi 10, uzun bir sürenin ardından Türkiye’de satışa sunulmaya başladı. Satış için belirlenen fiyat, orta sınıfın oldukça üzerinde olsa da, telefona duyulan talep de oldukça yüksek.

Günümüzde amiral gemisi akıllı telefonlarda hangi özellikler var ise, yeni amiral gemisi olan Xiaomi Mi 10, tüm bu özellikleri içerisinde barındırıyor. Üstelik akıllı telefon Türkiye’de satışa sunulurken, belirli bir indirim de söz konusu oldu. Bu indirim ise net fiyatın üzerinden %15 olarak belirlendi.

Xiaomi’nin “Hepsiburada” ürün sayfası üzerinden 256 GB depolama alanı seçeneği ile sunulan akıllı telefon, standart Xiaomi marka akıllı telefonların fiyatlarından çok daha fazla. Bu çerçevede %15 indirim ile akıllı telefonun fiyatı 8.499.31 TL olarak belirlenmiş. Her ne kadar yüksek fiyatlı bir akıllı telefon olsa da, haleflerinden daha üstün özelliklere sahip olması nedeni ile tercih edilmeye başladı.

Xiaomi Mi 10 Satışı Türkiye’de Başladı. Peki, Ya Diğer Modeller Satışta Mı?

Xiaomi Mi 10 serisi akıllı telefonlar olarak 3 farklı akıllı telefon tanıtılmıştı. Tanıtım çerçevesinde oluşturulan akıllı telefonlar ise; Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10 Pro ve Xiaomi Mi 10 Lite olarak karşımıza çıktı. Ancak Türkiye’de gerçekleştirilen satışlar genelinde baktığımızda, satışta olan tek telefon Xiaomi Mi 10. Diğer modellerin ise henüz ne zaman piyasaya sürüleceği bilinmiyor.

Xiaomi Mi 10’dan daha etkin özelliklere sahip olan Xiaomi Mi 10 Pro’nun ise satışa sunulduğunda çok daha yüksek fiyatlardan açılması beklenmektedir. Xiaomi Mi 10 Pro için ilerleyen zamanlarda açılması beklenen fiyat, 10.000 ile 12.000 TL arasında değişiklik gösterecektir.

Xiaomi, yeni amiral gemisi serisi ile kullanıcı adaylarını şimdiden memnun etmişti. Ancak memnuniyet bununla da sınırlı değil. Çinli akıllı telefon üreticisi, Xiaomi Mi 10’da oluşan ekran kırılmalarında, ücretsiz değişim desteği sunuyor. Yani Xiaomi Mi 10 akıllı telefonunuzun ekranı kırıldığında, herhangi bir ücret ödemeden, ekranınızı değiştirebilirsiniz. Xiaomi bunun için en iyi desteği veriyor. Xiaomi Mi 10 ve diğer tüm Xiaomi marka ürünler ile ilgili bilgilere anında sahip olmak isterseniz, İnstagram.com/xiaomiblogcom/ hesabımızı takip edebilirsiniz.

Exit mobile version