Xiaomi Mi 10 Youth Edition ve MIUI 12, 27 Nisan Tarihinde Çin’de Duyurulacak

ezgif.com webp to png

Xiaomi Mi 10 Youth Edition ve MIUI 12 ile ilgili geçtiğimiz günlerde pek çok iddia ortaya çıkmış ve bunların pek çoğunun asılsız olduğu anlaşılmıştı. Ancak güncel bir Weibo haberine göre durum böyle değil. Xiaomi Mi 10 Youth Edition ve MIUI 12 işletim sistemi, 27 Nisan tarihinde Çin’de tanıtılacak.

İçerisinde bulunduğumuz günde yapılan Weibo’daki bir paylaşımda, 27 Nisan tarihi doğrulandı. Xiaomi Mi 10 serisinin Gençlik Sürümü olarak nitelendirilen Xiaomi Mi 10 Youth Edition, 27 Nisan tarihinde saat 14:00’da tanıtılacak. Bu tanıtıma ek olarak MIUI 12’de eklendi. Böylece son günleri meşgul eden haberler ile ilgili net sonuçlar da ortaya konulmuş oldu.

Mi 10 Lite ile ilgili gösterilen posterde, telefonun kare 4160 mAh batarya kapasitesine sahip bir kamera kurulumuna sahip olacağı fark ediliyor. Kamera kurulumu detaylı bir şekilde incelendiğinde de, 50 kata kadar yakınlaştırmanın ortaya çıktığı anlaşılıyor. Bununla beraber Çin’deki kaynaklarca iddia edilen bir diğer konu ise Mi 10 Lite’ın 192 gram ağırlığında olduğu ve 7.98 mm kalınlığında olacağı. Bununla beraber aynı kaynak, Mi 10 Lite’ın olacağını da vurguladı.

Xiaomi Mi 10 Youth Edition ve MIUI 12 Resmi Hale Geliyor

Avrupa’nın Xiaomi Mi 10 Youth Edition olarak tanımlanan akıllı telefonu, farklı bir kamera özelliği ile kullanıcılarına aktif deneyim yaşatabilir. Bu nedenle oldukça etkin bir akıllı telefon olduğu konuşuluyor. Bununla beraber MIUI 12’de aynı şekilde Xiaomi akıllı telefon sahiplerini şimdiden heyecanlandırdı. Hal böyle olunca, hiçbir problem ile olmadan MIUI 12 sürümüne kavuşulabilecek.

MIUI 12 ile beraber kullanıcıların kazanması beklenen özellikler ise;

Yukarıda belirtilen aktif özellikler için telefonlar 27 Nisan’dan itibaren yavaş yavaş güncelleme almaya başlayacaklar. Sizler de bu süreçte en iyi deneyimi yaşamak isterseniz, bunun için bizleri İnstagram.com/xiaomiblogcom/ adlı sosyal medya hesabımızdan takip edebilirsiniz.