Xiaomi Kamera Kullanıcı Arayüzünü Yenileyecek

Xiaomi Kamera Kullanıcı Arayüzünü Yenileyecek

Xiaomi’den, kullanıcıların kamera deneyimini daha iyi yaşaması için, kamera kullanıcı arayüzünde bazı değişiklikler ve güncellemeler geliyor. Bu hamleyi belirten kişi ise, Xiaomi Kamera Departmanı Ürün Direktörü’dür. Buna göre artık Xiaomi marka akıllı telefonlarda daha etkin bir kamera deneyimi yaşanacak.

Kamera Departmanı yetkilisi, bu husus ile ilgili önemli paylaşımlarda bulundu. Buna göre farklı işlevler ile karşı karşıya kalacağız. Yani sağa veya sola doğru kameranın kaydırılması ve bununla ilgili farklı kayan hareketler seçeneği, Xiaomi marka akıllı telefonların kameralarını donatacak.

Yukarıda bahsedilen hususlar çerçevesinde ortaya atılan iki seçenek var. Şimdi size bu seçeneklerin neler olduğundan bahsetmeye çalışalım.

 

Xiaomi’nin kamera deneyiminin daha aktif bir şekilde yaşatılmasını sağlamak adına gerçekleştirdiği bu iki hamle, daha şimdiden kullanıcıları memnun etmiş durumda. Yani iki seçenek ile de kameraların kullanımının çok daha avantajlı olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Xiaomi’den Kamera Devrimi

Xiaomi’nin CEO’su olan Lei Jun, bununla ilgili önemli paylaşımı Weibo isimli sosyal paylaşım sitesinde paylaştı. Lei Jun, bu durumla ilgili önemli bir açıklamada da bulundu. Kendisi B seçeneğinin daha etkili olduğunu söylese de, kullanıcıların düşüncelerinin alınması adına anket gerçekleştirilmesi gerektiğini de vurguladı. Ancak her ne olursa olsun, iki seçeneğin de çok daha etkili ve verimli olacağı kesin.

Siz bu çerçevede hangi seçeneğin daha uygun olduğunu düşünüyorsunuz? Bunun için gönderinin altına düşüncelerinizi belirtebilirsiniz. Bununla beraber tüm gelişmelere anında ulaşmak isterseniz, bunun için bizleri İnstagram.com/xiaomiblogcom/ adlı sosyal medya hesabımızdan takip edebilirsiniz. Sizler için tüm gelişmeleri sosyal medya hesabımızdan paylaşıyoruz.

Exit mobile version