Redmi Note 9S 2020 Limited Edition Xiaomi Tarafından Duyuruldu

Redmi Note 9S 2020 Limited Edition Xiaomi Tarafından Duyuruldu

Redmi Note 9 Pro akıllı telefonu geçtiğimiz ay içerisinde resmi olarak başlatılmıştı. Bu serisinin resmi olarak başlaması üzerine akıllara Redmi’nin bir “S” versiyonu sunup sunmayacağı da geldi. Bu sebepten ötürü yeni haber, “S” modeli meraklılarını sevindirecek.

“Mi Fan Festivali” olarak bilinen bir akıllı telefonun piyasaya sürülmesi Redmi yöneticileri tarafından kararlaştırıldı. Bu kararın verilmesi ardından ortaya çıkan model de bir “S” versiyonu oldu. Yani çıkması beklenen, duyurulan Redmi marka akıllı telefon, “Redmi Note 9S 2020 Limited Edition”. Bildiğiniz üzere Redmi Note 9 Pro serisinin bir diğer akıllı telefonu da kamera yönünden dikkat çeken Redmi Note 9 Pro Zoom Edition olmuştu.

Xiaomi markası ve Xiaomi’nin alt markası olarak faaliyet yürütmeye başlayan diğer markalar, Mi Fan Festivali çerçevesinde bir satışa ev sahipliği yapacaklar. Tahmin edilen değerler kapsamında da bir miktar Redmi Note 9S 2020 Limited Edition satılması bekleniyor. Belirlenen ve tahmin edilen satış adedi ise 2.020 adet.

MFF Çerçevesinde Redmi Note 9S 2020 Limited Edition Satışı

Yeni pazara sunulması beklenen akıllı telefon olan Redmi Note 9S 2020 Limited Edition, farklı tasarımı ve içeriği ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Özel baskı olarak nitelendirilebilecek akıllı telefonun arka paneli cam olarak tasarlanmış ve arkada bulunan Redmi isminin üzerinde de Mi Fan Festivali’nin logosu bulunuyor.

Xiaomi’nin özel olarak Mi Fan Festivali genelinde sunacağı akıllı telefonun RAM ve depolama özellikleri ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. Bu kapsamda ön planda olan ise, telefonun ekranı ve işlemcisi.

6.67 inç bir FHD ekrana sahip olacak olan akıllı telefon, Qualcomm Snapdragon 720G işlemcisini de bünyesinde barındıracak. Akabinde batarya kapasitesi yönünden de üst seviyede olacak olan akıllı telefonun belirlenen pil gücü ise 5020 mAh. Bu güç bir akıllı telefon için oldukça iyi denilebilecek bir seviye. Tüm değerlendirmelerinin bulunmadığı bu telefonun fiyatı da henüz açıklanmış değil. Ancak yakında fiyat konusunda da Xiaomi akıllı telefon üreticisinden bir bilgi gelmesine kesin gözüyle bakılmaktadır. İlerleyen günler bize bu konuda farklı değerlendirmeleri de sunacak.