Redmi K20 Pro’ya Yeni Özellik Yükseltmesi Geldi

Redmi K20 Pro'ya Yeni Özellik Yükseltmesi Geldi

Ekran yenileme hızı, akıllı telefonlar için ilk öne çıkan özellik konumuna geldi. Bu kapsamda Redmi K20 Pro akıllı telefonu için bir özellik eklemesi yapıldı. Bu özellik eklemesine göre artık daha hızlı bir ekran yenileme hızı deneyimi yaşanabilecek.

Akıllı telefonlarda yer alan ekran yenileme hızlarının her geçen gün artması sonucunda pek çok farklı özellik de ön plana çıktı. Ancak özellikle Xiaomi’nin üst seviyede attığı bu adım ile teknoloji dünyası bir yetkinlik kazanmanın yanında, daha iyi akıllı telefon deneyimi ile karşı karşıya kaldı. Oyun telefonları göz önünde bulundurulduğunda 120 Hz’ye kadar çıkabilen bu hız ile akıllı telefonunuzu kullanmak çok daha zevkli olacak.

Ancak ekran yenileme hızının telefonda bulunduğunun dışında ek bir ekleme daha yapılabiliyor. Bu ekleme, akıllı telefonda gizli olarak kaldığından ötürü, akıllı telefon markası belirli bir süre sonra bu eklemeyi nihayete erdiriyor. Yazılım ayarlarının güncellenmesi ve düzenlenmesi çerçevesinde son örnek ise Redmi K20 Pro oldu. Redmi K20 Pro’nun önemli olan bu adımı, kullanıcılarını da memnun etti.

Redmi K20 Pro’nun Ekran Yenileme Hızı Arttı.

Geçtiğimiz yıl ilk defa amiral gemisi modeli ile piyasaya sürülen Redmi K20 Pro, bu süreçte 60 Hz ekran yenileme hızına sahip olarak çıkarıldı. Redmi K20 Pro’nun Çin’de bulunan geliştiricileri ise, ekran yenileme hızının artırılması için önemli bir adım attı. Bu adıma göre artık Redmi K20 Pro’nun ekran yenileme hızının 75 Hz’ye kadar çıkarılması bekleniyor.

Ekran yenileme hızının 15 Hz artması, saniyede ek olarak 15 güncellemenin olacağı anlamına gelir. Yani normalde saniyede 60 defa güncellenen ekran, artık 75 defa güncellenecek. Bu da harika bir ekran deneyimini sunacak. Daha etkin resim optimizasyonu ve fazlasını sunacak olan bu güncelleme, oldukça etkin sonuçları da ortaya çıkaracak. Ancak elbette ki 120 Hz ekranda olduğu gibi büyük bir fark da söz konusu olmayacaktır.

Ekran yenileme hızına ek olarak farklı yükseltmelerin de gelebileceği konuşuluyor. Bu hususta ve diğer konularda güncel bilgilere anında ulaşmak isterseniz de, bunun için İnstagram.com/xiaomiblogcom/ adlı sosyal medya hesabımızı takip edebilirsiniz.