Redmi Band, Mi Band 4’ten Daha Avantajlı

Xiaomi, Mi Band serisi ile tüm otoritelerin beğenisi kazanmıştır. Bunun yanı sıra yeni çıkarılan Redmi Band ile de pek çok kesim önemli avantajlar elde etti. Bu nedenle Redmi Band’ın, Mi Band 4’ten pek çok avantajı ön plana çıkıyor.

Xiaomi’nin oldukça uygun fiyatlı olan akıllı bilekliği Redmi Band, eski akıllı bilekliklerden olan Mi Band 4’e göre daha avantajlı. Ancak fiyat karşılaştırması açısından bakacak olursak, Redmi Band çok daha uygun fiyatlı. Genel anlamda özellikler açısından ise yine Redmi Band dikkat çekiyor.

Xiaomi’nin yeni akıllı bilekliği Redmi Band, 13-14 Dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Bu fiyat, Redmi Band’ın tercih edilme oranlarını en üst seviyeye çıkarıyor. Öne çıkan özellikler açısından bakarsak, Redmi Band’ın ekranı, Mi Band 4’e göre daha büyük. Redmi Band 1.08 inç renkli OLED ekrana sahipken, Mi Band 4 ise 0.95 inç ekrana sahip durumda. Bu sebepten ötürü pek çok özelliği ile Redmi Band’ın daha avantajlı olduğunu net bir şekilde belirtebiliriz.

Redmi Band’ı Farklı Yapan Özellikler

Redmi Band’ın ekran teknolojisi oldukça üst seviyede. Bu nedenle kullanım açısından da kullanıcılarına pek çok farklı avantaj sunuyor. Telefonunuzda yer alan bildirimleri Redmi Band üzerinden rahatlıkla görebilir, hava durumu tahminlerine yönelik bir ekrana da sahip olabilirsiniz.

Redmi Band’ın en önemli özelliklerden bir tanesi de, özel bir şarj cihazına ihtiyaç duymamasıdır. Bu çerçevede basitleştirilmiş bir şarj olma özelliği bulunmaktadır. Tam olarak 2 saat içerisinde şarj olan Redmi Band, 14 gün giden bir şarja sahiptir. Bu durum Mi Band 4’e göre oldukça iyi bir seviye.

Siyah, Kırmızı, Kahverengi ve Mavi renklere sahip olan Redmi Band, oldukça şık bir tasarımı içerisinde barındırmaktadır. Şuan için satışa sunulmayan Redmi Band, Çin’de 9 Nisan tarihinde satışa çıkarılacak. Ön siparişler şuan akıllı bileklik için açık. Ön sipariş vermez ve satışa açıldıktan sonra almak isterseniz, o halde fiyatı biraz daha artacak. Bu nedenle Redmi Band’ın avantajlarından faydalanmak, daha iyi bir akıllı bileklik deneyimi yaşamak, Mi Band 4’e göre çok daha avantajlı.