MIUI 12 Resmi Tanıtımı Yapıldı

MIUI 12 Resmi Tanıtımı Yapıldı

Xiaomi Mi 10 Youth Edition ile beraber tanıtımı gerçekleştirilen MIUI 12 arayüzü, Xiaomi severlerin dikkatini çekti. MIUI 12 arayüzünün hali hazırda Android 10’a dayanması kesinleşirken, pek çok farklı özelliği de tanıtımda ortaya konuldu. Peki, tanıtımda ön planda olan değerler nelerdir?

Xiaomi’nin yeni arayüzü olma özelliğini taşıyan MIUI 12, pek çok farklı ve önemli özelliği içerisinde barındırıyor. İçerisinde barındırdığı özelliklerden en önemlileri ve tanıtımda açıklananları ise aşağıdaki gibidir:

Görselde görüldüğü üzere, MIUI arayüzünün aşağı yukarı pek çok özelliği değiştirildi ve daha sade bir hale getirildi. Aynı zamanda Xiaomi şirketinin bahsettiğinden çok daha etkin bir özellik içeriyor. Bahsedilenden daha akıcı ve hızlı bir uygulama tanıtımı, MIUI 12 için beklenen değerler arasında yer almıyordu.

Dark Mode 2.0 ile gelen MIUI 12, metinlerin okunmasını kolay hale getirip, göz yorgunluğunu en aza indirip, göz sağlığına gerekli olan hassasiyeti göstermektedir. Uzay ve hava görüntüsünü andıran pek çok farklı duvar kâğıdı ile kilit ekranı açıldıktan sonra en avantajlı durum ile karşı karşıya kalınabilecek. Kaygan pencereler ve uygulamaları tam ekran içeriğinin üzerinde sabit bir şekilde tutulması, MIUI 12 ile beraber gelecek olan çok değerli özellikler arasında yer almaktadır.

MIUI 12 Tanıtımında Öne Çıkan Özellikler

Xiaomi’nin arayüzü olan MIUI 12 ile ilgili ortaya çıkan özellikler genel çerçevede aşağıdaki gibidir:

Sizler de MIUI 12 ve diğer tüm Xiaomi haberleri ile ilgili bilgi almak isterseniz, o halde bizleri insatagram.com/xiaomiblogcom/ adlı sosyal medya hesabımızdan takip edebilirsiniz.