MIUI 12 Nisan Ayının Sonuna Kadar Açıklanabilir

MIUI 12 Nisan Ayının Sonuna Kadar Açıklanabilir

Son haftalarda MIUI 12 ile ilgili pek çok iddia ve sızıntı ortaya atıldı. Bu sızıntılar çerçevesinde MIUI 12 işletim sisteminin 2020 yılının ikinci çeyreğinde ortaya çıkarılması bekleniyordu. Ancak son sızıntılar bunu göstermiyor. MIUI 12 Nisan ayının sonuna kadar piyasaya sürülebilir.

MiSettings ve MIUI Temalar gibi pek çok MIUI uygulamasının son zamanlarda sızması ve popülerlik kazanmaya başlaması bu iddiayı ortaya çıkardı. Yani artık MIUI 12 Nisan ayının sonuna kadar piyasaya sürülebilir.

Xiaomi’nin marka olarak ilk ortaya çıkışında MIUI temelli bir hareketi olduğunu hepimiz biliyoruz. Peki, 2010 yılında bu hareketi ortaya çıkaran Xiaomi, ilk aşamada hangi şekilde hareket etti. Elbette ki MIUI Android cildi ile bir yazılım şirketi olarak. Bunun üzerinden bir yıl geçtikten sonra, yani 2011 yılında Xiaomi akıllı telefonlarını üretmeye ve satışa çıkarmaya başladı. İşte tam da bu anlamda MIUI 12, Xiaomi şirketinin 10. yılına denk geliyor. Yani artık MIUI 12 sürümünün tüm dünyada büyük bir yankı uyandırması hiç de sürpriz olmayacak.

MIUI 12 Piyasaya Ne Zaman Sürülecek?

Pek çok iddia, MIUI 12 işletim sisteminin ancak 2020 yılının üçüncü çeyreğinde piyasaya sürüleceğinden bahsediyordu. Ancak durum bunu neticeye kavuşturmadı. Çünkü MIUI 12 Nisan ayının sonuna doğru piyasaya sürülebilir.

MIUI 11 BETA güncellemeleri hakkında iyice esnek bir davranış ile hareket eden şirket, bu nedenle MIUI 12’nin kısa süre içerisinde geleceğini bir anlamda vurgulamıştı. Çünkü genel çerçevede bir işletim sisteminin gelişiminin durdurulması, diğerinin habercisi olarak nitelendirilebilir. İşte bu çerçevede MIUI 12’nin gelmesi aslında çok da uzak olarak görülmüyor.

Ortaya atılan tüm bu söylentiler ise bir ekran görüntüsü ile iddiaya dönüştü. Bu söylentiyi ortaya atan ise Çinli bir tipster Digital Chat Station oldu. Weibo’da yer alan gönderisinde, bu konu ile ilgili önemli bir iddiada bulunmuş oldu. İlerleyen zamanlarda MIUI 12’nin planı ile ilgili önemli iddiaların ortaya atılması da bekleniyor. Bu hususta ve diğer tüm Xiaomi ile ilgili olan haberleri öğrenmek isterseniz, İnstagram.com/xiaomiblogcom/ adlı İnstagram hesabımızı takip edebilirsiniz.