Xiaomi’den Redmi Note 7 Pro İçin Müjdeli Haber Geldi

Xiaomi'den Redmi Note 7 Pro İçin Müjdeli Haber Geldi

Xiaomi’nin akıllı telefonlarına entegre ettiği Android 10 tabanlı MIUI 11 güncellemesi, Xiaomi telefon tutkunları için harika sonuçları gündeme getiriyor. Özellikle Android 10’un içerisinde barındırdığı özellikleri harika bir şekilde kurgulayan Xiaomi, bu özellikleri de yavaş yavaş tüm telefonlarına entegre etmeye çalışmaktadır.

Son günlerde Xiaomi, Mi A3 için Android 10 güncellemesi getirmesine karşın, bu güncellemede hataların dikkat çekmesi üzerine, güncellemeyi geri çekmek zorunda kalmıştı. Bunun üzerine kullanıcılar kızgın olsalar da, Xiaomi’nin hızlı dönüşleri onları memnun ediyor. Son gelen haberlere de bakıldığında, Redmi Note 7 Pro için Xiaomi Android 10 güncellemesini getirecek. Bu haber Redmi Note 7 Pro tutkunlarını şimdiden çok sevindirdi. Çünkü Android 10 ile akıllı telefonlar harika şekilde çalışıyor.

Çin’de Android 10 ile entegre çalışan MIUI 11 beta düzenlemesi yavaş yavaş Redmi Note 7 Pro birimlerine gönderilmeye başlandı. Android 10 sürümünün dikkat çekici bir şekilde Redmi Note 7 Pro’ya gelmesi sonucunda diğer detaylar da ön plana çıkmaya başladı. Bu detaylar arasında boyut ve sürüm kodu geliyor. 2.1 GB boyutunda bir güncelleme olmasının yanında 20.3.4 sürüm kodu ile bilinmektedir. Bu sürümü Redmi Note 7 Pro akıllı telefonunuza indirmek isterseniz de, bu biraz zaman alacak. Google uygulamaları olmadan gelen bu sürüm, ortalama olarak 1 hafta içerisinde telefona entegre edilmektedir.

Redmi Note 7 Pro İçin Android 10 Müjdesi

Redmi Note 8 Pro’nun Çin’de Android 10 güncellemesi alması sonucunda, Redmi Note 7 Pro için gelen Android 10 güncellemesi sürpriz olarak karşılanmayabilir. Redmi Note 8 Pro’nun Avrupa versiyonunun da bir hafta gecikmeli olarak gelmesi göz önünde bulundurulursa, Redmi Note 7 Pro için gelecek olan kararlı sürüm de Avrupa’ya açılması açısından 1 haftayı bulabilir.

Çok kısa bir süre sonra uluslararası boyut da kazanması beklenen Redmi Note 7 Pro için Android 10 güncellemesi, akıllı telefon tutkunlarını memnun etmiş durumda. Telefona gelen güncelleme sonucunda elde edilmesi beklenen pek çok özellik de Redmi Note 7 Pro kullanıcılarının daha şimdiden heyecanlanmasına sebep oldu.