Xiaomi Mi Mix 3 İçin Beklenen Haber Geldi

Xiaomi Mi Mix 3 İçin Beklenen Haber Geldi

Xiaomi’nin önemi akıllı telefonlarından biri konumunda olan Xiaomi Mi Mix 3, müjdeli bir haber ile kullanıcılarını sevindirdi. Şirketten gelen haber çerçevesinde Xiaomi Mi Mix 3’ün Android 10 güncellemesi alacağı kararlaştırılmış oldu.

Xiaomi’nin orta sınıf akıllı telefonlarından biri olan Xiaomi Mi Mix 3, üstün özellikleri ve tasarım değerleri ile kullanıcılarını memnun etmişti. Ancak Android 10 güncellemesinin artık neredeyse tüm Xiaomi akıllı telefonlarına gelmesi, Mi Mix 3 kullanıcılarının da bu güncellemeyi istemesine sebep oldu. Çünkü kararlı Android 10 güncellemesi içerisinde sistemsel açıdan harika denebilecek özellikler mevcut. Bu nedenle tercih edilen bir güncelleme konumunda.

Xiaomi’nin yeni çıkan akıllı telefonlarında direkt olarak kutudan Android 10 tabanlı MIUI 11 güncellemesi entegre olduğundan dolayı, eski akıllı telefonlara da bu güncelleme geliyor. Güncellemenin son uğrak noktası ise Xiaomi Mi Mix 3 oldu. Bahsedilen Android 10 güncellemesi yalnızca Çin’deki Mi Mix 3’ler için geçerli değil. Küresel bir güncelleme ve bu sebeple memnun kullanıcı sayısı da yüksek.

Xiaomi Mi Mix 3’e Android 10 Güncellemesi Geldi

Güncellemenin dünyadaki tüm ülkeler için geldiğini şu aşamada söyleyemeyiz. Çünkü Xiaomi’nin gerçekleştirdiği bu güncelleme; Rusya, Endonezya, Hindistan ve AB dışındaki ülkelere geldi. Kendi yazılım kodlarının bulunması sebebi ile şuan için küresel anlamda açılan bir Android 10 güncellemesi olmadı. Ancak yakın zamanda güncellemenin tüm dünyaya gelmesi de beklenen durumlar arasında yer almaktadır.

MIUI 11.0.3.0 olarak belirlenmiş kararlı Android 10 güncellemesi, Xiaomi Mi Mix 3 akıllı telefonunuza bir bildirim ile gelecektir. Bu bildirim yazılım güncellemesi ile ilgili. Şubat 2020’nin güvenlik düzeltme eki ile gelen güncellemenin boyutu da 2GB.

Performans değerlendirmeleri, çeşitli hatalara yönelik olarak ek düzeltmeler ve daha pek çok özellik, kararlı Android 10 güncellemesi ile Xiaomi Mi Mix 3 akıllı telefonuna gelmiş durumda. Güncellemenin bildirim olarak gelmemesi durumunda ise sistem ayarlarınızdan güncellemenin geldiğini kontrol edebilirsiniz. Bu güncellemenin Xiaomi Mi Mix 3 akıllı telefonuna gelmesi akabinde sırada gelen pek çok Xiaomi marka akıllı telefon bulunuyor. Yakında bu telefonlara da güncellemenin gelmesi beklenmektedir.