Xiaomi Mi CC9’a Nisan Ayı Yarayacak

Xiaomi Mi CC9'a Nisan Ayı Yarayacak

Android 10 güncellemesinin akıllı telefonlara en iyi deneyimleri sunması üzerine, Xiaomi Mi CC9 kullanıcıları da artık Android 10 güncellemesini beklemeye başlamıştı. Ancak görünen o ki Nisan ayı bu akıllı telefona güzel gelecek.

Xiaomi, resmi olan Weibo hesabında açıkladığı değerlendirmeye göre, artık Xiaomi Mi CC9 Android 10 güncellemesi alacak. Bu güncellemenin gelmesi beklenen tarih ise Nisan ayı. Bu nedenle Nisan ayı Xiaomi Mi CC9’a oldukça iyi gelecek. Gelecek olan Android 10 güncellemesi ile pek çok avantajı bünyesine kazandıracak olan Xiaomi Mi CC9, bu kapsamda tercih edilme potansiyeli çok yüksek bir telefon olabilir. Peki, nedir bu özellikler?

Belgelerin toplanması açısından da harika özellikleri içerisinde barındıracak olan telefon, bu sebeple Nisan ayındaki Android 10 güncellemesi ile çok popüler hale gelecek.

Yalnızca CC9’a gelen bir güncelleme olmaması en büyük temennimiz. Çünkü şuan görünene göre Xiaomi Mi CC9 Pro bu güncellemeyi almayacak. Ancak ilerleyen günlerde akıllı telefon hakkında tüm değerlendirmelerin yapılması beklenmektedir.

Xiaomi Mi CC9, Android 10 İle Daha Harika Olacak

Xiaomi’nin orta sınıf akıllı telefonları arasında yer alan Mi CC9, yeni gelen güncelleme ile çok daha etkin olacak ve performansı da bu çerçevede artacak. Gelen Android 10 güncellemesi elbette ki sadece Çin’e özel. Çünkü bu telefon modeli sadece Çin’de satılmak üzere üretildi. Uluslararası boyutta Xiaomi Mi CC9’un karşılığı olan akıllı telefon Xiaomi Mi Note 10 olduğu için, güncellemeden Xiaomi Mi Note 10’a sahip olan kullanıcılar da aktif olarak yararlanabilecek.

Xiaomi Mi CC9’a gelen aktif güncelleme ise şuan için uluslararası versiyonu olan Xiaomi Mi Note 10’a da gelmesi bekleniyor. Şuan için bu güncelleme Mi Note 10’a gelmese de, gelecek olan Android 10 güncellemesinin süresinin çok uzak olmayacağı da aşikâr. Çünkü iki akıllı telefon da birbiri ile paralel hareket ediyorlar.

Exit mobile version