Xiaomi Mi A2 Lite İçin Müjdeli Haber Geldi

Xiaomi Mi A2 Lite İçin Müjdeli Haber Geldi

Xiaomi akıllı telefon üreticisi 2018 yılının ilk yarısında Redmi 6 Pro’yu piyasaya sürdükten sonra telefon farklı bir konsept ile teknoloji tutkunlarının karşısına çıktı. Bu farklı konsept de Xiaomi Mi A2 Lite oldu. İlk sürümünden farklı olarak bu sefer 2019 yılının başlarında Xiaomi Mi A2 Lite olarak teknoloji tutkunlarının beğenisine sunulmuş oldu.

Xiaomi Mi A2 Lite’ın Android Oreo ile 2019 yılının başlarından piyasaya sürüldüğünü biliyoruz. Genel anlamda bakıldığında ise pek çok Xiaomi marka akıllı telefonun Android Pie’de olması dikkat çekerken, artık bu sürüm değişecek. Çünkü artık yavaş yavaş Android 10 güncellemeleri hız kazanmış durumda. OTA güncellemesinin de farklı tarzda telefonlara geldiğine de geçtiğimiz günlerde şahit olmuştuk.

Güncellemenin gelişi ile ilgili haberler üst düzey yöneticiler tarafından onaylanmış ve böylece kullanıcıların sevineceği haber ortaya çıkmış oldu. Çünkü artık uzun zamandır beklendiği üzere Xiaomi Mi A2 Lite Android 10 güncellemesini alıyor. MIUI formu içerisinde yer alan Mi A2 Lite Yönetim Ekibi ise bu güncellemenin geleceğini de onaylamış oldular. Güncellemenin genel anlamdaki ismine bakacak olursak, bu isim “V11.0.2.0.QDLMIXM” olarak belirlenmiştir.

Xiaomi Mi A2 Lite Android 10 Güncellemesini Aldı

Ortaya çıkan Android 10 güncellemesi, Xiaomi Mi A2 Lite için farklı konseptleri de gündeme getiriyor. Buna göre yeni özellik eklemeleri ile Mi A2 Lite kullanıcıları farklı deneyimler yaşama şansını da elde edecekler. Güncellemenin getirdiği işlemler ise farklılaşmaya devam etmektedir. Mi A2 Lite için en önemli özellik Dark Mode’u geri getirmesi ile ilgilidir.  

Yeni özellikteki hareket navigasyonları, Android OS içerisinde tanıtılan tüm değerli özellikler ve pek çok farklı işlev, Android 10 güncellemesi ile Xiaomi Mi A2 Lite’a gelecek. Xiaomi’nin Android One programı içerisinde bazı yerel anlamdaki Mi uygulamaları da bulunuyor. Ancak yeni gelen Android 10 güncellemesi ile bu hususta bazı değişiklikler oluşacak. Buna göre Xiaomi’nin kendi Radio FM uygulaması, Qualcomm tarafından değiştirilmiş olacak. Ancak geliştirilen Radio FM benzeri bir uygulama ile yer değiştirileceği için, herhangi bir olumsuzluğun da ortaya çıkması beklenmemektedir.

Exit mobile version