Xiaomi Mi 9 Pro 5G Android 10 Tabanlı MIUI 11 Güncellemesi Aldı

Xiaomi Mi 9 Pro Android 10 Tabanlı MIUI 11 Güncellemesi Aldı

Xiaomi kullanıcılarının geri bildirimleri üzerine, Xiaomi Mi 9 Lite akıllı telefonu Android 10 tabanlı MIUI 11 güncellemesini aldı. Ancak gelen bu güncellemenin Xiaomi Mi 9 Pro 5G için de geçerli olacağı bilinmektedir.

Xiaomi Mi 9 Pro’ya gelen Android 10 tabanlı MIUI 11 güncellemesi, bazı üçüncü sınıf uygulamaların daha profesyonel bir şekilde çalışmasına yardımcı olacaktır. Bu nedenle uygulamaların kontrollü bir şekilde incelenmesi, devamlılığının sağlanması açısından bu güncelleme çok önemli bir yere sahip.

Xiaomi Mi 9 Pro için gelen güncellemenin bir çapraz güncelleme olduğu da akıllardan çıkarılmaması gerekir. Bu nedenle güncelleme telefona yüklenirken, verilerin yedeklenmesinde fayda var.

Güncelleme ile gelecek olan avantajın oldukça yüksek olması sebebi ile ön planda olan, güncellemenin telefona tam kapasiteli bir şekilde yüklenmesidir. Bu nedenle veri kaybının önlenmesi açısından kişisel verilerin yedeklenmesi kesinlikle çok önemli. Diğer bir özellik ise Android 10 tabanlı MIUI 11 güncellemesinin Xiaomi Mi 9 Pro’ya Mart ayı güvenlik yaması ile geleceği. Bu nedenle yüksek bir depolama alanı gerektirecek. Buradan hareketle güncellemeyi telefona yüklemeden önce kesinlikle veri ve depolama alanınızın yeterli olmasına özen göstermeniz önemli bir yer tutuyor.

Xiaomi Mi 9 Pro ve Bilinmesi Gerekenler

5G teknolojisine uyumlu bir akıllı telefon olan Xiaomi Mi 9 Pro, 6.39 inç ekran boyutuna sahiptir. 8 çekirdek boyutunda olan Qualcomm Snapdragon 855 Plus işlemci, Xiaomi Mi 9 Pro açısından oldukça önemli bir yer tutuyor. Bunun yanında aşağıdaki özellikler ile de oldukça fazla tercih edilen bir akıllı telefon;

Xiaomi Mi 9 Pro 5G akıllı telefon; 520 Dolar ile 605 Dolar arasında değişen fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Bu fiyatları farklılaştıran ise; depolama alanları ve RAM özelliklerinin farklı olması.

Exit mobile version