Xiaomi Mi 9 Lite’a Gelen Müjdenin Detayları

Xiaomi Mi 9 Lite'a Gelen Müjdenin Detayları

Xiaomi marka akıllı telefonlara ait olan MIUI, yenilenen yüzü ile pek çok Xiaomi akıllı telefonun işletimine dâhil oldu. Üstelik Android 10 tabanlı MIUI 11 sürümünün telefonlara entegre olması, kullanıcıları da bu aşamada heyecanlandırdı.

Xiaomi Mi 9 Lite akıllı telefonuna uzun süredir beklenen Android 10 tabanlı MIUI 11 güncellemesi geldi. Bu güncellemenin pek çok önemli detayı da kapsamlı olarak içerisinde yer alması bekleniyor. Çünkü Xiaomi’nin orta sınıf akıllı telefonları arasında yer alan Mi 9 Lite, bu çerçevede de kullanıcılarının yüzünü güldürmüştü.

İstikrarlı bir güncelleme olarak piyasaya sürülen Android 10 tabanlı MIUI 11, küresel açıdan sunulması ile biliniyor. Yani bilinenin aksine Xiaomi Mi 9 Lite’a gelecek olan Android 10 tabanlı MIUI 11 güncellemesi, ilk aşamada bazı telefonlara entegre olmayacak. Çin dışında tüm alanlara entegre bir güncelleme şuan için gelmiş durumda. Bu anlamda diğer akıllı telefonlardan farklı olması ile biliniyor.

Xiaomi Mi 9 Lite Android 10 Tabanlı MIUI 11 Güncellemesi Aldı

Xiaomi Mi 9 Lite için gelen güncellemenin kodu şuan için belirlenmiş durumda. Bu kod V11.0.1.0.QFCMIXM olarak karşımıza çıkmaktadır. Kullanıma sunulma amacının ana göstergesi de zaten kullanıcıları seçmektir. Bu nedenle ilk aşamada çok önemli. Şuan için Xiaomi Mi 9 Lite için gelen güncelleme herhangi bir hata ile karşımıza çıkmadı. Bu nedenle herhangi bir problem olmadan akıllı telefonlar sunulmaya devam edecek.

Daha önce pek çok akıllı telefona Android 10 tabanlı MIUI 11 güncellemesi geldi ve bu süreçte bazı telefonlar olumsuzluklar ile karşılaştı. Aynı zamanda Xiaomi bu durumlara karşılık vermek için ya telefona gelen güncellemeyi geri çekti, ya da düzenleme yaptı. Ancak şuan için herhangi bir olumsuzluk bulunmuyor.

Android 10 tabanlı MIUI 11 güncellemesi Xiaomi Mi 9 Lite’a Şubat 2020 güvenlik düzeltme eki ile geliyor. Bu nedenle akıllı telefonun pek çok önemli detayı kazanacağı aşikâr.

Güncelleme ile ilgili herhangi bir bildirim almadı iseniz, bunun için telefonunuzun yazılım güncellemesi alanını kontrol edebilirsiniz. Çünkü Xiaomi Mi 9 Lite’a gelen güncelleme küresel bir güncellemedir.