Xiaomi Mi 10’un Satışa Çıkacağı Tarih Belirlendi

Xiaomi Mi 10'un Satışa Çıkacağı Tarih Belirlendi

Geçtiğimiz ay içerisinde tanıtımı yapılıp, piyasaya sürülen Xiaomi Mi 10 serisi, büyük bir beğeni toplamış ve çevrimiçi satışlar ile 400 milyon Yuan’ın üzerinde gelir elde etmişti. Artık 27 Mart’tan itibaren küresel boyuta ulaşacak olan satışlar, daha şimdiden kullanıcılarını heyecanlandırmış durumda.

Xiaomi’nin Çin dışındaki ilk satış noktası pek çok haber çerçevesinde Hindistan olarak belirtilmişti. Buradan hareketle 31 Mart tarihinde Xiaomi Mi 10 Hindistan’da satışa çıkacak. Akabinde Koronavirüs önlemleri ile de ön plana çıkan Çin, güvenli bir konuma gelmeye başladığı için, Xiaomi Mi 10 serisinin bir hareketlilik kazanması bekleniyor.

31 Mart tarihinde çevrimiçi bir etkinlik çerçevesinde duyurulacak olan Xiaomi Mi 10 serisi, yerel saat ile 12:00’da başlayacak. Gerçekleştirilmesi gereken Xiaomi Mi 10 tanıtımı, Xiaomi Hindistan sosyal medya platformlarının tamamında canlı olarak yayımlanacak.

Xiaomi Mi 10 serisinin içerisinde bildiğiniz üzere bir de Xiaomi Mi 10 Pro bulunuyordu. Çevrimiçi olarak bu akıllı telefon Çin’de satışa sunulmuştu. Ancak Xiaomi Mi 10 Pro’nun 31 Mart’taki tanıtımda yer alması beklenmiyor. Şimdilik tanıtımın yalnızca Xiaomi Mi 10 üzerinden gerçekleştirilmesi kararlaştırılmış durumda. Ancak Xiaomi Hindistan’ın bu aşamada iki standart uygulaması bekleniyor. Bunlardan ilki; daha sonra Xiaomi Mi 10 Pro için yeni bir tanıtım, diğeri ise artık kesinlikle sunulmasına izin verilmeyecek bir model. Bu nedenle Xiaomi Mi 10 Pro Hindistan’da hiçbir zaman sunulmayabilir de.

Xiaomi Mi 10’un Harika Özellikleri ve Tasarımı

Dörtlü kamera sistemi ile gelen ve 108 MP kamera özelliğine sahip olan Xiaomi Mi 10, Android 10 tabanlı MIUI 11 sürümü ile satışa çıkarılmış durumda. Aynı zamanda bu harika akıllı telefonun yonga seti de Qualcomm Snapdragon 865 SoC olarak bilinmektedir.

Xiaomi Mi 10 serisinin aşağıdaki modeller çerçevesinde satışa sunulması bekleniyor:

31 Mart’taki tanıtım etkinliğinde bu detayların tamamına en ince ayrıntısına kadar ulaşılması beklenmektedir. Tanıtım etkinliği çerçevesinde özel durumların olup olmayacağını da hep birlikte tüm detayları ile öğrenmiş olacağız.

Exit mobile version