Xiaomi Mi 10’un Küresel Pazara Sunulması İle İlgili Çarpıcı Bir İddia Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 10'un Küresel Pazara Sunulması İle İlgili Çarpıcı Bir İddia Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde çevrimiçi bir tanıtım ile tanıtımı yapılan Xiaomi Mi 10, satış rekorları ile de Xiaomi şirketine büyük ün kazandırdı. Şirketin yüz milyonlarca Yuan gelir elde etmesi sonucunda, Xiaomi Mi 10 serisinin küresel boyuta ne zaman ulaşacağı da merak konusu olmuştu.

Haberler ve sızıntılar genelinde baktığımızda, Xiaomi Mi 10’un küresel pazara yakın bir zamanda geçeceğini biliyoruz. Ancak bu konuda elimizde kesin bir tarih bulunmuyor. Ortaya çıkan haberlere baktığımızda ise, bu durumun Mart ayı içerisinde sonlanabileceği iddia ediliyor. Çünkü Xiaomi’nin yüzü sınıfında yer alabilecek olan İtalyan sunucu Diletta Leotta, Xiaomi Mi 10’un gelişi ile ilgili bir iddiada bulundu.

Bir İnstagram paylaşımı ile Xiaomi Mi 10’un uluslararası boyutta geleceğini söyleyen sunucu, bu sürenin ne zaman olacağını belirtmedi. Ancak genel anlamda baktığımızda, ortaya atılan iddialar bu sürenin Mart ayı olacağını söylüyor. İnstagram hesabından yaptığı kahvaltı paylaşımında Xiaomi Mi Note 10 kullanan Leotta, yeni bir 10 numaranın geleceğini söylemişti. “Yakında yeni bir 10 numara ile tanışacağım” diyen sunucu, bu şekilde Xiaomi Mi 10’un geleceğini netleştirmiş durumda.

Xiaomi Mi 10 Serisi İlk Olarak Hangi Ülkeye Gelecek

İtalya ‘da büyük bir pazar payı olan akıllı telefon üreticisi Xiaomi, zaten Batı Avrupa’nın en büyük dördüncü akıllı telefon üreticisi olmuştu. Bunun sonucunda Xiaomi Mi 10 serisini tanıtan ve Çin’de satışa sunan şirket, uluslararası pazarda da Xiaomi Mi 10 serisini satışa sunacaktı. Daha önce İspanya’nın Barcelona kentinde bir fiziksel tanıtım organizasyonu yapmak istese de bu tanıtım gerçekleşmemişti. Buradan çıkan sonuca bakarsak, Xiaomi Mi 10’un fiziksel tanıtımı da İtalya’da yapılabilir.

İtalya’nın Xiaomi için önemi ortada olduğu için, ilk olarak İtalya’da satışa sunulabileceği de konuşuluyor. Ancak bu durum net değil. Genel olarak Mart ayı içerisinde Xiaomi Mi 10’un uluslararası pazarda satışa sunulması bekleniyor. Fiyat konusunda pek de memnun etmeyen Xiaomi Mi 10 serisi, pahalı bir görünüm çiziyor. Buna göre 899 Dolar ile 1099 Dolar arasında bir fiyat standardizasyonuna sahip olabilir.