Xiaomi, Mi 10 S’yi Daha Büyük Bir Ekran İle Piyasaya Sürebilir

Xiaomi, Mi 10 S'yi Daha Büyük Bir Ekran İle Piyasaya Sürebilir

Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro akıllı telefonları 6.67 inçlik bir ekranla piyasaya sürülerek, amiral gemisi telefonlar arasında standart bir ekrana sahip oldular. Standart bir ekrana sahip oldukları yüzünden, en büyük ekran olarak nitelendirilemiyor.

Xiaomi Mi 10 serisinin 6.67 inçlik bir ekran ile piyasaya sürülmesi sonrasında bir diğer önemli husus ortaya çıktı. Xiaomi Mi 10 serisinin daha büyük bir ekrana sahip olup olamayacağı konusu tartışılmaya başladı. Çünkü Black Shark 3 serisi 7.1 inç ekrana sahip ve bu sebeple Xiaomi telefonlar arasında zirvede yer alıyor. Bu değerlendirmeler göz önünde bulundurulduğunda Xiaomi Mi 10 serisinin bir telefon ile buluşturulacağı da konuşulmaya başladı. Söylentilere göre bu telefon Xiaomi Mi 10 S olacak.

Xiaomi’nin Mi 10 serisine ekleyeceği varyant olarak düşündüğü Xiaomi Mi 10 S büyük boy Xiaomi olarak adlandırılmaktadır. Telefonun piyasaya sürülmesi ile ilgili tarih veya kesin bir bilgi mevcut değil ancak söylentilerin gerçek olması durumunda Xiaomi Mi 10 S’nin 2020 yılının ikinci yarısında tanıtılıp piyasaya sürülmesi beklenmektedir.

Black Shark serisinin 7.1 inç ekrana sahip olmasını dikkate alan şirket, Xiaomi Mi 10 serisine bu nedenle bir model ekleyecek. Model ile ilgili elimizdeki bilgilerin tamamı söylenti olsa da, 1440p çözünürlükte olacağını net bir şekilde söyleyebiliriz.

Xiaomi Mi 10 S İle Büyük Ekran Avantajı

Ekran boyutunun bilinmesi, Xiaomi Mi 10 S ile ilgili olan tek net bilgi. Bunun yanında bazı tahminlerin yapılması da mümkün. İşlemci konusunda önemli çıkarımlar elde edilmekle beraber, bu işlemcinin Qualcomm Snapdragon 865 Plus olması beklenmektedir.

4780 mAh batarya kapasitesine sahip olan Xiaomi Mi 10’dan daha yüksek bir batarya gücüne sahip olması bekleniyor. Bu nedenle yapılan tahminler genel anlamda 5000 mAh üzerinde. Hızlı şarj özelliğinin kablolu ve kablosuz olarak Xiaomi Mi 10 S’ye entegre edilmesi düşünülürken, bunun yanında bir diğer detay da telefonun popülaritesi. 2020 yılının ikinci çeyreğinde piyasaya sürüldükten sonra akıllı telefon ile ilgili diğer detayları da net bir şekilde öğreneceğiz.