Xiaomi Mi 10 Serisinin Avrupa’daki Fiyatları Belli Oldu

Xiaomi Mi 10 Serisinin Avrupa’daki Fiyatları Belli Oldu

Geçtiğimiz ay içerisinde Çin’de tanıtıldıktan sonra popülerliği artan akıllı telefon serisi Xiaomi Mi 10, Avrupa’da da merakla bekleniyordu. Artık Xiaomi Mi 10 serisinin tüm modellerinin fiyatları belli oldu.

Avrupa pazarına giren Xiaomi Mi 10, Mi 10 Pro ve Mi 10 Lite 5G, kullanıcıların taleplerine göre farklı düzeylerde fiyat skalalarına sahipler. Xiaomi Mi 10 serisi akıllı telefonlarının tamamının özellikleri üst seviyede olduğu için, gerek Avrupa pazarında, gerekse de Dünya pazarında büyük etki oluşturmuş durumda. Peki, merakla beklenen bu serideki akıllı telefonların fiyatları hangi düzeyde? Size bunları açıklayalım.

Xiaomi Mi 10 Amiral Gemisi Modellerinin Fiyatları Aşağıdaki Gibidir:

Xiaomi Mi 10 Pro Amiral Gemisi Modelinin Fiyatları Aşağıdaki Gibidir:

Xiaomi Mi 10 Lite 5G Amiral Gemisi Modellerinin Fiyatları Aşağıdaki Gibidir:

Yukarıda, Xiaomi Mi 10 serisi akıllı telefonların fiyatlarından sizlere net bir şekilde bahsettik. Bu fiyatlar Avrupa için belirlenmiş fiyatlardır. Yani Türkiye’de de geçerli olan fiyatlar yukarıda gibidir.

Xiaomi Mi 10 Serisi Akıllı Telefonları Hakkında

Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro modellerinin ikisinde de FHD+ çözünürlüğü içeren 6.67 inç ekran ve 90 Hz ekran yenileme hızı bulunmaktadır. Harika bir ekran deneyiminin yaşanması açısından bu seri oldukça önemli. Qualcomm Snapdragon 865 yonga seti ile gelen seri, yukarıda da belirtildiği üzere farklı modeller ile satışa çıkarılacak.

Xiaomi Mi 10 Pro ve Xiaomi Mi 10 arasındaki en önemli farklar arasında, batarya kapasitesi yer almaktadır. Buna göre; Xiaomi Mi 10 Pro 4500 mAh iken, Xiaomi Mi 10 ise 4780 mAh batarya kapasitesine sahip olacak.

6.57 inç ekran boyutuna sahip olan ve 4160 mAh batarya kapasitesi deneyimi sunacak Xiaomi Mi 10 Lite 5G, orta sınıf segmente hitap eden bir akıllı telefon. Bu nedenle Xiaomi Mi 10 serisi tutkunları için pek çok seçenek oluşturulmuş durumda.