Xiaomi Mi 10 Serisine Olağanüstü Bir Kamera Güncellemesi Geldi

Xiaomi Mi 10 Serisine Olağanüstü Bir Kamera Güncellemesi Geldi

Xiaomi Mi 10 ve Xiaomi Mi 10 Pro, Şubat ayı içerisinde tanıtıldı ve daha sonra çok geçmeden satışları başladı. Satışlarda büyük bir rekor kıran amiral gemisi akıllı telefon, yeni haberler ile de kullanıcı adaylarını heyecanlandırmaya devam ediyor.

Telefonun tanıtımının gerçekleştirilmesinin yanında, satışları ile de büyük bir kitle toplaması, onu önemli bir noktaya getirdi. Telefonun küresel anlamdaki tanıtımının gerçekleştirilmesi ile satışların küresel açıdan yapılması planı, şuan için tüm dünyayı heyecanlandırmış durumda. Ancak tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını, bu satışlara biraz zarar verebilir. Ancak ilerleyen zamanlarda satışlardaki başarı veya diğer durumlar net bir şekilde ortaya çıkacaktır.

Amiral gemisi akıllı telefon serisinin kendini geliştirmeye devam etmesi ve aynı zamanda bu gelişim çerçevesinde yeni güncellemeleri de içerisinde barındırması oldukça mutluluk verici. Son gelen güncelleme ise harika kamera özelliklerini ortaya çıkarıyor. Çünkü bu güncelleme ile kamera özelliklerinde olması beklenen özelliklerden çok daha fazlası gelecek. Peki, güncelleme ile gelen kamera özellikleri nelerdir?

Xiaomi Mi 10 Serisi Güncellenen Kamera Özellikleri

Güncelleme ile beraber gelecek olan “Süper Video Sabitleme Yükseltmesi”, aşağıdaki deneyimleri kullanıcılara sunacak;

Sıradan bir video çekimi bile zoom özellikli olarak sunulabiliyor. Bunun da özellikleri aşağıdaki gibi;

Profesyonel bir kayıt videosu için aşağıdaki ayarlanabilir özellikler de bulunmaktadır:

8K video ile üst seviye video kaydı imkânı;

Video etiketi ile ekstra video deneyimi;

Albümlere video sıkıştırma özelliği;

Xiaomi’ye özel klip imkanı;

Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro akıllı telefonlarına, yeni kamera güncellemesi ile yukarıdaki özellikler eklenmektedir. Bu özellikler ile muhteşem bir kamera deneyimi yaşanacağı da aşikar.