Xiaomi Mi 10 Mart’ta RAM, Depolama ve Renk Seçenekleri İle Farklı Bir Ülkede Piyasaya Sürülecek

Xiaomi Mi 10 Mart’ta RAM, Depolama ve Renk Seçenekleri İle Farklı Bir Ülkede Piyasaya Sürülecek

Geçtiğimiz Şubat ayında piyasaya sürülen ve iki defa satışa çıkarılan Xiaomi Mi 10 serisi, teknoloji dünyasında büyük bir ses getirdi. Telefonun haleflerine göre harika özellikler barındırması ve orta sınıfın ötesinde bir telefon olması, akıllı telefon tutkunlarını heyecanlandırmış durumda.

Xiaomi Mi 10 serisinin şuan için Çin’den başka bir ülkede satılmadığını biliyoruz. Üstelik bu satışların tamamı da çevrimiçi bir şekilde gerçekleştirildi. Çünkü Çin’de ortaya çıkan ve binlerce kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan Koronavirüs salgını, diğer bilinen adıyla Kovid-19, Xiaomi Mi 10’un satışlarına da doğrudan yansıdı. Üstelik talep, arzın da üzerine çıktı. Durum böyle olunca, Koronavirüs salgını sebebi ile üretimler de durduğu için, arz konusunda büyük sorunlar yaşandı.

Çin’den başka ülkede satılmayan Xiaomi Mi 10, artık Çin dışında farklı bir ülkede satılacak. Bu ülke Hindistan olarak dikkat çekiyor. Üstelik önemli tispter’lar da bu konuda doğrulama yaptılar. Yani Xiaomi Mi 10 artık Hindistan’da da satılan bir akıllı telefon olacak.

Xiaomi Mi 10’un Hindistan’daki Satışı İle İlgili Detaylar

Güvenilir bir tipster’ın belirttiklerine göre Xiaomi Mi 10’un Hindistan’daki satışında model özellikleri 8 GB RAM ile 128 GB depolama alanı olarak belirlenmiş. Renk seçenekleri de oldukça avantajlı değerlendirmeleri göz önünde bulunduruyor. Buna göre Alacakaranlık Gri ve Mercan Yeşil renk seçenekleri, Xiaomi Mi 10’un Hindistan’daki satışında ön plana çıkacaklar.

Xiaomi’nin bu alanda verdiği bilgiler sınırlı olmasına karşın, Xiaomi Mi 10 ile ilgili önemli bilgilere sahip olabiliyoruz. Ancak ne yazık ki Xiaomi Mi 10 Pro ile ilgili herhangi bir değerlendirme mevcut değil. Bu nedenle kullanıcılar bu duruma biraz da kızmış görünüyor. Genel anlamda bakıldığında ise bu durgunluğun sebebi, Koronavirüs salgını. Çünkü salgın her alanı etkiledi.

Xiaomi’nin Global Sözcüsü ve Ürün Yönetiminden de sorumlu olan Donovan Sung, bu yönde bir doğrulama da gerçekleştirdi. Yani Xiaomi Mi 10’un Mart ayında Hindistan’da satışa sunulacağı kesinleşmiş oldu. İlerleyen günlerde Xiaomi Mi 10 ve diğer halefi Mi 10 Pro ile ilgili önemli detayların da yavaş yavaş ortaya çıkması beklenmektedir.