Xiaomi Mi 10 Lite Özellikleri, Tanıtımında Ön Plana Çıktı

Xiaomi Mi 10 Lite Özellikleri, Tanıtımında Ön Plana Çıktı

Xiaomi Mi 10 serisinin orta sınıf akıllı telefonu konumunda yer alan Xiaomi Mi 10 Lite, muhteşem özellikleri ile teknoloji tutkunlarını memnun etti. Avrupa fiyatının açıklanması sonrasında özellikleri incelenen telefon, Xiaomi Mi 10 serisinin en çok satan modellerinden biri olacak gibi.

2018 yılında Xiaomi’nin Mi 8 amiral gemisi piyasaya sürüldükten sonra, orta sınıfa hitap eden halefi Xiaomi Mi 8 Lite piyasaya sürülmüştü. Mi 8 Lite’ın popüler olması, sonraki serileri de bu çerçevede değiştirdi. Sonrasında Xiaomi Mi CC9’un tanıtımının yapılıp piyasaya sürülmesi ile uluslararası versiyonu olan Xiaomi Mi 9 Lite çıkarıldı. Mi 8 ve Mi 9’da olduğu gibi ilerleyen seriler, Xiaomi Mi 10 Lite ile de gelince, serilerin bir devamlılığı içerdiğini gösterdi.

Tasarımı İle Ön Plana Çıkan Xiaomi Mi 10 Lite 5G

Uluslararası pazar için sunulan ve Avrupa’da fiyatı da açıklanan Xiaomi Mi 10 Lite 5G, diğer Xiaomi Mi 10 serisi akıllı telefonlara göre daha fazla orta sınıf bir telefon olması ile dikkat çekiyor. Diğer X i Mi 10 akıllı telefonlarından farklı olarak, AMOLED ekranın üzerinde, su damlasına benzeyen bir çentik bulunuyor.

Standart olan orta sınıf telefonlarda olduğu için, Xiaomi Mi 10 Lite 5G’de de Gorilla Glass bulunuyor. Telefon bu şekilde kaplanmış durumda. Genel anlamda kameranın kaplandığı alan diğer cihazlarda olduğundan daha farklı. Dikdörtgen özelliği daha vurgulu olan akıllı telefon, kavisli olması ile de tercih edilme potansiyelini koruyor.

Xiaomi Mi 10 Lite Özellikleri

Ekran deneyimi ile ön plana olan ve orta sınıf akıllı telefon kullanıcıları için iyi bir seçenek olan Xiaomi Mi 10 Lite 5G, bu çerçevede olukça popüler. Peki, akıllı telefonun özellikleri nelerdir?

Xiaomi Mi 10 Lite 5G’nin Avrupa fiyatlarına baktığımızda ise; 64 GB depolama alanı barındıran model 350 Euro iken, 128 GB depolama alanı barındıran model ise 400 Euro.