Xiaomi Mi 10 İçin Özel Şeffaf Sürüm Hazırlandı

Xiaomi Mi 10 İçin Özel Şeffaf Sürüm Hazırlandı

Xiaomi’nin amiral gemisi telefonu olan Xiaomi Mi 10 için Şeffaf Sürüm hazırlandı ve bu şeffaf sürüm ile telefonun harika görünüme sahip olması durumu ortaya çıktı. Bu tarz bir haberin ortaya çıkması uzun zamandır beklenmekle beraber, önceki sürümlerde bu tür bir model yer almıyordu.

Xiaomi Mi 10 serisinin geçtiğimiz ay içerisinde çıkması, büyük bir ses getirmişti. Çünkü telefonlar, gerek amiral gemisi olmaları, gerekse de sınıfının en iyi özelliklere sahip telefonu olmaları nedeniyle tercih edildiler. Bununla beraber satış rakamları söz konusu olduğunda ise, arz talebe ulaşamadı bile. Ancak Xiaomi’nin Mi 10 serisindeki başarısı bununla da sınırlı kalmadı. Çünkü şirket “Şeffaf Sürüm” üzerinde çalışmalar sürdürüyordu ve sonunda bu sürümü hazırladı.

Xiaomi, önceki seri olan Xiaomi Mi 9 serisinde, Explorer Edition modelinde farklı bir sistem kullanmıştı. Buna göre telefonda Şeffaf Sürüm değil de, içinin gösteriliyormuş gibi olmasını sağlayacak model tasarlanmıştı. Ancak Xiaomi Mi 10 serisinin yeni modelinde bu durum farklı olacak. Tamamen Şeffaf Sürüm üzerine çalışıldığı için, farklı bir tasarım yüzü oluşturulmuş olacak.

Xiaomi Mi 10 Şeffaf Sürüm İle Gündemde

Xiaomi Mi 10 serisine Şeffaf Sürüm olan modelin eklenmesi uzun süredir konuşuluyor ve bunun üzerinde çeşitli çalışmalar da gerçekleştiriliyordu. Durum böyle olunca, Xiaomi’nin arka tasarımı şeffaf olan bir model tasarlaması, teknoloji dünyasında büyük bir ses getirdi. Öyle ki telefonun görünümüne baktığımızda harika bir deneyim yaşatacağı aşikâr. Çünkü bu tarz bir özelliğe sahip akıllı telefonun bulunmadığını biliyoruz.

Xiaomi’nin bu tasarımı ile Mi 10 akıllı telefonunun iç tasarımının tamamına hâkim olunabiliyor ve en iyi şekilde bu durumdan fayda sağlayabiliyoruz. Böyle bir sürümün bulunduğu ve tasarımının yapıldığı, görüntüde de fark ettiğiniz üzere doğru. Ancak satış konusunda bir planlamanın olmadığını sizlere net bir şekilde söyleyebiliriz. Çünkü akıllı telefonun tasarımının ortaya konulması sonrasında anında bir satışın olması da beklenemez. Ancak Xiaomi Mi 10 için harika bir sürüm olan bu model, Xiaomi severlerin dikkatini çekti. Yalnız onların değil, satışa sunulduğunda teknoloji dünyasının da dikkatini çekeceği aşikâr.

Exit mobile version