Xiaomi Mi 10 Artık Resmen Avrupa’da Satışa Çıkıyor

Xiaomi Mi 10 Artık Resmen Avrupa'da Satışa Çıkıyor

Şubat ayında Çin’de tanıtımı yapılıp, piyasaya sürüldükten sonra büyük heyecanla Avrupa’da da beklenen Xiaomi Mi 10, nihayet Avrupa ülkelerinde satışa sunulacak. Bunun için Xiaomi akıllı telefon üreticisinden resmi bir açıklama geldi.

Xiaomi’nin yaptığı paylaşımda, tanıtım etkinliğinin ilanında kullanılan görsel tercih edildi. 10 rakamının vurgulandığı görselde, Xiaomi Mi 10’un artık Avrupa’da satışa sunulacağı vurgulandı. Bu konuda biraz geç kalmasına karşın rakiplerinden geri kalmak istemeyen Xiaomi, hızlı bir adım atmış oldu. Çünkü OPPO markasının Find X2 olarak bilinen telefonu Avrupa’da satışa sunulmuştu ve bu durum büyük bir ilgi çekmişti.

Avrupa’ya sunulacak olan telefon yalnızca Xiaomi Mi 10 ile sınırlı kalmayacak. Bunun yanında serinin diğer telefonu olan Xiaomi Mi 10 Pro’da yer alacak. Fotoğrafta da görüldüğü üzere tanıtım ve satış etkinliklerinin 27 Mart tarihinde yapılması beklenmektedir. Bu tarihte Xiaomi Mi 10 serisinin Avrupa’ya satışa sunulmadan önce bir tanıtımın yapılması bekleniyor.

Sosyal medya organlarından da canlı olarak yayınlanacak tanıtım etkinliğinde yeni bir ürün Avrupa’ya sunulacak. Fotoğraftaki 10 rakamından da anlaşılacağı üzere bu telefon Xiaomi Mi 10 ve onun halefi Mi 10 Pro. Zaten paylaşımda kullanılan görsel, Xiaomi Mi 10 serisinin tanıtım etkinliklerinde de kullanılmıştı.

Xiaomi Mi 10 Serisi 27 Mart’ta Avrupa’da Satış İçin Tanıtılacak

Otoriterler tarafından harika özelliklere sahip bir telefon olarak belirlenen Xiaomi Mi 10 serisi, Çin’de satış rekorları kırdı ve şirkete milyonlarca Yuan gelir kazandırdı. Bu sebeple telefonların ilerleyen zamanlarda çok daha popüler bir hal alması bekleniyor. Bu süreçte pek çok detayın da ön plana atılması beklenirken, tarihi tanıtım için Xiaomi severler tarafından gün sayılmaya başlandı.

Qualcomm Snapdragon 865 SoC tarafından desteklenen telefon, 108 MP kamera desteğine sahip ve en iyi amiral gemiler arasında gösterilmektedir. DxOMark tarafından da harika bir şekilde değerlendirilen telefon serisi, bu şekilde kullanıcı adaylarını daha şimdiden heyecanlandırmış durumda. İlerleyen günlerde diğer detaylar da bu sonuçlara kaynak olacaktır. Çünkü Xiaomi Mi 10 serisi ile ilgili haberler piyasada çok hızlı bir şekilde ortaya çıkıyor ve yayılıyor.