Xiaomi 16 Mart’ta Harika Bir Kablosuz Güç Bankası İle Geliyor

Xiaomi 16 Mart'ta Harika Bir Kablosuz Güç Bankası İle Geliyor

Redmi’nin geçtiğimiz gün Hindistan’da Redmi Note 9 Pro serisini tanıtması üzerine pek çok önemli detay ve bilgi de ortaya çıkmaya başladı. Bu çerçevede Redmi’nin eskiden bağımlı olduğu marka olan Xiaomi, harika özellikleri içerisinde barındıran ve kablosuz olan bir güç bankasını tanıtacak. Tanıtımın belirlendiği gün ise 16 Mart.

Xiaomi’nin yayımladığı tanıtım videosunda kullanılan ibareler ve bu ibarelerin kullanım şekilleri itibari ile bazı detaylar ortaya çıktı. Çünkü içerikte vurgulanan ana esas, sürekli telefon haberlerinden ziyade, daha farklı alanlara yoğunlaşmak. Bunun için de tanıtım videosunda da görüldüğü üzere bir kablosuz güç bankası üzerinde duruluyor.

Xiaomi şirketinin uzun süredir üzerinde durduğu bir çalışma olması sebebi ile de inanılmaz bir bekleyiş vardır. Bu bekleyişe yakışır bir sonucun ortaya çıkması da en önemli gerekleri gündeme getirmiş oldu. Çünkü güç bankası piyasasına bir göz gezdirdiğimizde, kablosuz güç bankalarının öneminin ortada olduğunu fark ederiz.

[bs-embed url=”https://twitter.com/i/status/1238362037396234240″]https://twitter.com/i/status/1238362037396234240[/bs-embed]

Xiaomi’nin Akıllı Telefonlar Sonrasında Kablosuz Güç Bankası Hamlesi

Telefonların güç sorununun ön planda olmasına karşın Xiaomi akıllı telefon üreticisi buna göre telefon üretmekte ve bu sebeple de güç özelliğine gereken özeni göstermektedir. Zaten hali hazırda yeni üretilen telefonlarda da bu değerlere önem veren bir şirket. Çünkü dünya üzerine pek çok akıllı telefon üreticisinin Xiaomi’den daha tecrübeli olması çerçevesinde, Xiaomi kadar kalite standartlarına önem vermemesi, bu sonucu doğuruyor. Zaten burada ön plana çıkan da, pil düzeyinin ve optimizasyonunun en iyi şekilde ortaya konulması.

Yeni bir hamle ile Xiaomi severleri tekrar memnun etmeyi başaran şirket, bu hamlesini henüz gerçekleştirmiş değil. Bunun için belirlenen tarih, Xiaomi’nin açıkladığı üzere 16 Mart. Belirlenen tarihte harika özelliklere sahip olan güç bankası tanıtılacak. Bunun akabinde de tüm detayları ile güç bankası piyasaya sürülecek.

Yeni hazırlanan ürünün bir güç bankası olduğundan eminiz ancak bu ürün farklı olabilir. Çünkü kablosuz özelliği vurgulandığı için kablosuz şarj cihazı olma imkânı da bulunmaktadır. Ancak bu durum hakkında en net bilginin ilerleyen günlerde Xiaomi tarafından tamamen açıklanması beklenmektedir.

Exit mobile version