Redmi Note 9 Pro’nun Gerçek Görüntüsü Pek Çok Detayı Göz Önüne Çıkarıyor

Redmi Note 9 Pro'nun Gerçek Görüntüsü Pek Çok Detayı Göz Önüne Çıkarıyor

Xiaomi’nin alt markalarından biri olan Redmi, Hindistan’da yeni bir seri çıkaracağını net bir şekilde belirtmişti. Bu seri Redmi Note 9 olacak ve yanında bir de Pro varyantı gelecek. Ancak telefon ile ilgili gelen iddialar da fazlalaşınca, yorumlamalar sonucunda pek çok özellik tahmini öngörülmektedir.

Şirket tarafından planlanan bir tanıtım etkinliği bulunuyordu, ancak bu tanıtım etkinliği gerçekleştirilemeyecek. Daha doğrusu fiziksel olarak gerçekleştirilemeyecek. Bunun sebebi ise Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan Koronavirüs. Bu virüs Çin ile beraber neredeyse tüm dünyayı etkisi altına almışken, tanıtımların fiziksel olarak gerçekleştirilmesi de düşünülemedi. Ancak tanıtım çevrimiçi bir şekilde gerçekleştirilecek ve bu tanıtım etkinliği Xiaomi ile Redmi’nin sosyal medya organlarından canlı olarak yayımlanacak.

Redmi Note 9 serisi ile ilgili iddialar bu çerçevede farklılık gösterse de, telefon ile ilgili bir görsel de sızdırıldı. Bu görsel sayesinde telefon ile ilgili pek çok yorum yapmak da mümkün. Telefonun arka taraftan görünümünü tarif eden bu görsel, bizlere bazı detayları da göstermiş oldu. Mavi renk ile tasarlanmış bu telefon, farklı bir kamera dizilimine sahip. Dörtlü kamera Xiaomi Mi 10 serisindeki gibi değil de, kare şeklinde konumlandırılmış. Bu yönden halefleri ile kıyaslandığında farklı bir konumda olacağı kesin.

Redmi Note 9 Serisinin Sızdırılmış Görseli

Son zamanlarda Redmi Note 9 ile ilgili pek çok render hazırlanmıştı ve sızdırılan görsele baktığımızda da bu görsele uyumlu olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz. Aynı zamanda ortaya çıkan bu detaylar, telefonun sol üst kısmında bir delgeç deliğinin olduğunu bize göstermiş oldu.

Redmi şirketinin, arka panele güç düğmesi eklemesi ile ilgili herhangi bir işaretin bulunmadığı da telefonun görselinde bize açıklanmış oldu. Zaten bu yönde bir parmak izi tarayıcısı da görünmüyor. Ancak çift mod özellikli 5G SA/NSA desteği ile beraber geleceğini de açıklanan detaylar çerçevesinde biliyoruz. GeekBench’te açıklanan değerlerine bakıldığında da telefonun Android 10 ile entegre bir şekilde geleceğini öğrendik. Buna ek olarak RAM özelliği de 6 GB olarak dikkat çekiyor. Zaten ilerleyen günlerde telefonun özellikleri ile ilgili net sonuçları elde edeceğiz.

Exit mobile version