Redmi Note 9 Pro’nun Gerçek Görüntüsü Ortaya Çıktı

Redmi Note 9 Pro'nun Gerçek Görüntüsü Ortaya Çıktı

Redmi serisinin K30 ile beraber en önemli akıllı telefonu olan Redmi Note 9 Pro, harika özellikleri ile daha tanıtılmadan Redmi tutkunlarını heyecanlandırmıştı. Ancak tanıtımından önce, ortaya atılan resmi görüntüsü, bizleri hem heyecanlandırdı, hem de daha önceki görsellerin doğru olmadığını onayladı.

Xiaomi’nin alt markalarından biri olup, birkaç aydır kendine ait bir marka olarak faaliyetlerini sürdüren Redmi, yeni tanıtacağı akıllı telefonu görseli ile ön plana çıkardı. Zaten hali hazırda görseli ortaya çıkan Redmi Note 9 Pro’nun resmi tanıtımı da yarın gerçekleştirilecek.

Redmi Note 9 serisinin tek bir model ile gelmeyeceğini zaten uzun süredir çıkan haberlerde olduğu gibi biliyorduk. Bildiğimiz gibi de oldu. Yarın tanıtılması beklenen telefonlar; Redmi Note 9, Redmi Note 9 Pro ve Max sürümü olarak belirlendi. Bu üç modelin de Redmi akıllı telefonlar arasında harika değerlere sahip olacağına eminiz.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Eski Sızıntı Görseli

Perakende kutusu ile görseli ortaya çıkan akıllı telefon, Redmi severlerin dikkatini çekti. Daha önce ortaya çıkan görseller ile yeni çıkan perakende kutusunun karşılaştırılması sonucunda elde edilen tek benzerlik, telefonun kare bir kamera kurulumuna sahip olması. Dörtlü kamera, Redmi Note 9 serisinde, dikey olarak konumlandırılmamış ve kare bir tasarıma sahip olacak şekilde donatılmış. Daha önce ortaya çıkan görseller çerçevesinde düşündüğümüzde ise, bu serinin tamamen farklı bir tasarıma sahip olacağını söyleyebiliriz.

Redmi Note 9 Pro’nun Tanıtımdan Önceki Resmi Görüntüsü

Önceki tanıtımlarda veya sızdırılmış özelliklerde, Redmi Note 9 Pro’nun arka tasarımında bir parmak izi okuyucu olacağı bekleniyordu. Ancak resmi perakende kutusunun gösterilmesi çerçevesinde bu durumun yanlış olduğunu sizlere söyleyebiliriz. Parmak izi okuyucusunun ise muhtemel olarak yan tarafta güç düğmesinin altında gömülü olması bekleniyor.

Redmi Note 9 Pro’nun tanıtımının genel anlamda bakıldığında farklı özellikleri gündeme getireceği düşünülmektedir. Bu anlamda farklı renk segmentleri de ortada. Yani Aurora Blue, Yıldızlararası Siyah ve Glacier White, telefonun sahip olması beklenen renk segmentleri. Ancak görselde kırmızı bir rengin ön planda olması, farklı renk portföylerini ortaya çıkaracak. Şuan için renk segmentlerinin yanlış bilgi olduğunu da söylememiz mümkün değildir.

Exit mobile version