Redmi Note 9, Pro Modelini Daha Fazla Güçlendirecek

Redmi Note 9, Pro Modelini Daha Fazla Güçlendirecek

Açıklanan verilere yönelik olarak 12 Mart tarihinde tanıtılacak olan Redmi Note 9 serisi, bugün pek çok değerli özelliği ile gündeme geldi. Serinin en can alıcı tarafı ise, Pro versiyonunun daha fazla güçlendirilecek olması. Bunun sebebi de Helio G70’i aktif ve sorunsuz bir şekilde kullanmak.

Redmi Note 9 modelinden ziyade, Redmi Note 9 Pro modeli, daha güçlü olacak ve bu güçlendirmenin temeli Qualcomm Snapdragon 720G yonga seti olacak. Ancak Redmi Note 9 modelinde ise nasıl bir yonga setinin kullanılacağı bilinmemektedir.

Genel anlamda bakıldığında GeekBench’te verilen bilgilere göre Redmi Note 9’un hangi yonga seti ile geleceği açıklanmış olabilir. Xiaomi Merlin olarak sunulan ve Redmi Note 9 olduğuna yönelik büyük ibareler bulunan akıllı telefon, MediaTek Helio G70 yonga seti gibi bir görünüme sahip olmasına karşın, GeekBench v5.1’i çalıştırmayı başardı.

Pro modelinin yonga seti olarak bildirilen Qualcomm Snapdragon 720G yonga setinin puanının daha yüksek olması beklenemez bir durumdu. Tüm bunlara ek olarak iki yonga seti arasında bir kıyas yapılması gündeme gelirse, bu kıyasta ortaya çıkacak olan değer elbette ki iki büyük çekirdek olur. Çünkü ikisinin en önemli ortak özelliği, iki büyük çekirdeğe sahip olmaları.

  • Categories: Redmi
  • Tags: