Redmi K30 Pro’nun Özellikleri Onaylandı

Redmi K30 Pro'nun Özellikleri Onaylandı

24 Mart tarihinde geleceği öğrenilen Redmi K30 Pro, haleflerinin önüne geçecek pek çok etkin özellik ile karşımıza çıkacak. Üstelik bu özelliklerden pek çoğu da şuana kadar onaylanmış durumda. Gelin bu özelliklere hep beraber bakalım.

Redmi K30 Pro’nun bazı özelliklerini zaten bugüne kadar onaylandıkları için öğrenmiştik. Bu özelliklerden ilki yonga seti oldu. Yani Qualcomm Snapdragon 865 SoC. Bunun yanı sıra 5G teknolojisine entegre olması beklenen telefon, 64 MP kamera ile donatılacak. Şimdiki zamanlarda ise Redmi şirketi bazı görseller yayımladı ve bu görsellerin Redmi K30 Pro’ya ait olduğu vurgulandı. Görselde dikkatimizi çeken özellik ise, çentiksiz bir ekranın amiral gemisi telefona entegre olacağı.

Bunun akabinde diğer ortaya çıkan özellikler ise Redmi K30 kadar etkin ve verimli değil. Çünkü Redmi K30’da olduğu gibi Redmi K30 Pro’da ekran yenileme hızı 120 Hz değil. Amiral gemisi için belirlenen ekran yenileme hızı ise 60 Hz. Ancak Redmi K30 Pro için vaat edilen AMOLED ekran ile pek çok önemli detay üst seviyeye çıkacak. Bu sebeple de artık önemli bir standardizasyonun oluşması beklenmektedir.

[bs-embed url=”https://www.youtube.com/watch?v=b3C2wE6p-Pc&feature=emb_title”]https://www.youtube.com/watch?v=b3C2wE6p-Pc&feature=emb_title[/bs-embed]

Bahsedilen etkin özellikler arasında parmak izi okuyucu özelliği ön planda. Çünkü ekran içi parmak okuyucusu özelliği ile Redmi K30 Pro piyasaya sürülecek. Bildiğimiz üzere ortaya çıkan 2 farklı selfie kamera özelliği de artık gerçeği yansıtmıyor. Bunun için Redmi K30 Pro’da yalnızca bir adet selfie kamera özelliği olacağı onaylanmış durumda.

Redmi K30 Pro’nun Tanıtımından Önce Geldiği Son Nokta

Redmi K30 Pro’nun sahip olduğu özellikler kadar renk çeşitlilikleri de kullanıcı adaylarını bu aşamada memnun etti. Çünkü sadece tek renk ile piyasaya sürülmeyecek. Redmi K30 Pro’nun sahip olması gereken beyaz renk kadar, kırmızı güç düğmesi rengine sahip mor rengin de ön planda olması beklenmektedir. Aynı zamanda Çin’e özgü bir renk standardizasyonu olan yeşil tonunda renk, Redmi K30 Pro için sınırlı sayıda sunulacak.

Şuan için telefonun tüm özellikleri açıklanmadı. Bunun için gereken özelliklerin tamamının açıklanması beklenen 24 Mart’taki tanıtım, teknoloji tutkunları tarafından merakla beklenmektedir. Tanıtım ile Redmi K30 Pro’nun tüm özelliklerini, detayları ile beraber öğrenmiş olacağız.

Exit mobile version