Redmi K30 Pro’nun Lansmanı İçin Önemli Haber

Redmi K30 Pro'nun Lansmanı İçin Önemli Haber

Redmi K30 Pro serisi vasıtasıyla önemli bir başarı hedefi ile yola çıkıldığı için, Redmi grubu yöneticisi olan Lu Weibing bu konuda önemli açıklamalar yaptı. Açıklamalara göre Redmi K30 Pro’nun lansmanından sonra Xiaomi Mi 10 serisi gibi bir arz sorunu yaşanmayacak.

Lu Weibing arz sorununun yaşanmaması için önemli hazırlıklar yapıldığını belirtti ve bu konuda Redmi K30 Pro’nun her anlamda sektöre hazır olduğunu dile getirdi. Yöneticiden aynı zamanda Çin’in Koronavirüs salgını ile zor durumda kaldığını belirtmesi ve önemli teknoloji markalarının da bu konu ile ilgili sorun yaşadığını söylemesi, Xiaomi ile Redmi’nin durumunu da ortaya çıkardı.

Koronavirüs salgını nedeni ile ülkede pek çok fabrika ve üçüncül üretim yapan fabrikalar dahi arz sorunları ile karşılaştı. Doğal olarak bu durum önemli sorunları da gündeme getirmiş oldu. Sorunların devamlılığı ve sürdürülebilir olması konusunda pek çok problem de yaşandığı için, Redmi’den önemli adımlar geldi. Buna göre Redmi şirketi, arz sorunu yaşatmayacak ve tüm talebe en iyi şekilde Redmi K30 Pro serisi ile karşılık verecek. Konu ile ilgili önemli çalışmaların da ilerleyen günlerde ortaya çıkması beklenmektedir.

Redmi K30 Pro Serisi Arz Sorunu İle Karşılaşmayacak

Arz sorununun Xiaomi Mi 10 serisi için önemli problemleri gündeme getirmesi ve süregelen anlamda problemlerin ortaya çıkması, Redmi grubunun başkanını da hareket geçirdi. Buna göre Lu Weibing, Redmi K30 Pro serisinin herhangi bir arız sorunu ile karşılaşmaması adına önemli hazırlıklar gerçekleştirdiklerini belirtti. Bu hazırlıkların da ötesinde lansman için çalışmalar da hız kazanmış durumda.

Redmi şirketinin ilk ve yeni amiral gemisi olacak Redmi K30 Pro, önemli bir işlemci ile geliyor. Qualcomm Snapdragon 865 SoC işlemci ile gelecek olan telefon, önemli içerikleri ve özellikleri de içerisinde barındıracak. Bu sebepten ötürü telefonun Hindistan ve Çin pazarının yanında diğer uluslararası pazarlarda da büyük bir yere sahip olması bekleniyor. Redmi grubunun başkanı olan Lu Weibing’de gerçekleştirdiği açıklamalar ile Redmi K30 Pro serisinin ne kadar planlı bir şekilde yönetildiğini bizlere tüm detayları ile açıklamıştı.

Exit mobile version