Redmi K30 Pro’nun Çıkışı İle İlgili Önemli Bir Haber Verildi

Redmi K30 Pro'nun Çıkışı İle İlgili Önemli Bir Haber Verildi

Redmi K30 serisi ile gündeme gelen Redmi markası, önemli adımlarını atmaya devam ediyor. Serinin çıkışı veya model eklemesi ile ilgili önemli haberler de ortaya atılmasına rağmen, şimdiye kadar henüz değerli bir haber sunulamamıştı.

Redmi K30 Pro’nun çıkışını zaten hepimiz biliyor ve bekliyorduk ancak bunların üzerine farklı modeller de gündeme gelmiş, bazıları şaşırtıcı derecede teknoloji dünyası üzerinde etki bırakmıştı. Buna göre Redmi K30 ve Redmi K30 Pro modellerine ek olarak, Redmi K30 4G ve Redmi K30 5G modellerinin de seriye eklenmesi gündemde. Redmi K30 Pro’nun ise pazara bu isimle çıkmayacağı de söylendi. Bu habere göre Redmi K30 Pro, Xiaomi Mi 10T Pro olarak teknoloji tutkunlarına sunulacak.

Lu Weibing tarafından açıklanan değerlendirmelere göre Redmi K30 serisinin Mart ayının sonunda resmi bir hal alması beklenmektedir. Lu Weibing tarafından açıklanan diğer durumlara göre de Huawei P40 ile Honor 30 serilerinin tanıtımları arasında bir tarihte Redmi K30 serisinin tanıtımının yapılması bekleniyor. Telefon serisi, daha önce şahit olduğumuz haberlere göre yalnız gelmeyecek ve haberde de belirtildiği gibi önemli telefonlar bu serinin içerisinde kendine bir yer bulacak.

Redmi K30 Pro’nun Çıkışına Ek Olarak Yeni Güncellemeler

Redmi K30 Pro’nun Xiaomi Mi 10T Pro olarak çıkarılacak olması, bazı haberleri de gündeme getirdi ve buna göre önemli adımlar da planlı olarak atılmış oldu. Atılan adımlar çerçevesinde yalnız bir şekilde tanıtılmayacak olan Redmi K30 Pro, seriye ek olarak “Zoom Edition” modeli ile de teknoloji tutkunlarının karşısına çıkacak. Bu model ile ilgili net bilgiler olmadığı için, model özelliğine ek olarak henüz farklı bir haber eklemesi yapamıyoruz.

“Zoom Edition” olarak oluşturulması beklenen model, isminden de anlaşılacağı üzere yakınlaştırma özelliği ile gündeme gelecek ve bu şekilde bir konsepte sahip olacak. Tanıtımın genel çerçevede Mart ayının sonunda yapılması gündemde olurken, satış tarihleri ise daha ileri bir tarihte planlandı. Buna göre Redmi K30 Pro’nun resmi satışının ise Nisan ayının ilk haftasında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Belirlenen tarihe kadar diğer özelliklerin de netleşmesi beklenmektedir.