Redmi K30 Pro Serisinin Tasarımına Bir De Böyle Bakın

Redmi K30 Pro Serisinin Tasarımına Bir De Böyle Bakın

Redmi K30 Pro ve Redmi K30 Pro Zoom Edition akıllı telefonlarının tanıtımlarının yapılmasının ardından, akıllara tasarım detayları geldi. Sızıntılarda bildiğimiz tasarım özelliklerine göre pek çok farklı özellik karşımıza çıkıyor. Gelin bu özelliklere birlikte bakmaya çalışalım.

Teknik açıdan Redmi K30 Pro serisi akıllı telefonların özelliklerini öğrenmek isterseniz, bu içeriğimiz sizlere tüm bilgileri sunacaktır. Şimdi gelelim bu serinin tasarım özelliklerine.

Teknik açıdan her ne kadar güzel bir akıllı telefon serisi olsa da, tasarımı ile benzersiz bir düzene sahip oluşu, kullanıcı adaylarını memnun ediyor. Renk seçenekleri açısından harika bir değerlendirmeyi içerisinde barındıran seri; beyaz, gümüş, mor ve mavi renkler ile tasarlanmış durumda. Aynı zamanda güç anahtarı ise renk seçeneklerinden farklı. Çünkü turuncu-kırmızı renkli bir güç anahtarının olması telefonun görünümünü etkiliyor. Açılır kamera ise K20 Pro’dakinden farklı olarak, beş adet renge sahip olan Led ışıklı bir şekilde tasarlanmış.

Kamera kurulumu ise OPPO Reno A2’de olduğu gibi farklı bir şekilde tasarlanmış. Kamera kurulumunun yıldızlı bir dizilişe sahip olması, dörtlü kamerayı ön plana çıkarıyor. Bununla beraber açılır kameranın kapanma hızı da oldukça yüksek. Haleflerine genel anlamda baktığımızda, 14.2 mm’lik hızla geri çekilmesi, açılır kameranın daha kullanışlı olduğunu bizlere gösteriyor.

Redmi K30 Pro Serisi İç Tasarımı Beğeni Topladı

İç tasarımı konusunda oldukça karmaşık bir düzene sahip olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz. Sandviç anakart tasarımı ile gelen bir model olduğu için, iç tasarımın karmaşık olması çok da rahatsız edici veya korkutucu değil. Küçük anakart, büyük anakartın üzerine yerleştirildiği için, 5G bağlantısının gerekli olan tüm bileşenleri entegre olmuş.

Tasarım açısından Redmi K20 Pro ile entegre bir şekilde oluşturulduğu düşünülse de, ondan çok daha profesyonel ve tasarım harikası olduğu ortadadır. Aynı zamanda batarya kapasitesinin 4700 mAh olması da, tasarımını harika bir şekilde yansıtmasına ana sebep olacak. Batarya kapasitesinin Redmi K20 Pro’dan 700 mAh daha yüksek olması, pilden ödün verilmeden ekran deneyiminin yaşanması açısından oldukça önemli. Bu nedenle Redmi K30 Pro serisi, teknik açıdan olduğu kadar, tasarım açıdan da harika özellikleri bünyesinde barındırıyor.