Redmi K30 Pro Serisinin Resmi Tanıtımı Gerçekleştirildi

Redmi K30 Pro Serisinin Resmi Tanıtımı Gerçekleştirildi

Redmi K30 Pro ve Redmi K30 Pro Zoom Edition artık onlarca söylentiden sonra resmi olarak tanıtıldı. Redmi K30 5G konseptine uygun olarak tanıtımının yapılması beklense de, daha farklı bir tasarım ile piyasaya sürüldü.

Daha önce ortaya çıkan sızıntılar genelinde bakıldığında, neredeyse tüm özelliklerine aşinayız. Bu kapsamda 5G teknolojisine entegre olarak tasarlanan akıllı telefonların her ikisi de 4700 mAh batarya kapasitesine sahipler. İşlemcisi ise her akıllı telefon kullanıcısını memnun edecek cinsten olan Qualcomm Snapdragon 865 yonga seti.

Ekran yönünden beklentileri karşılayacak olan akıllı telefonlar, FHD çözünürlükte, 6.67 inç ekrana sahip. Pop-op selfie kamerasının beklentilerde olduğu gibi çözünürlük derecesi ise 20 MP. Ekran yönünden başarılı olması akabinde ortaya çıkan değerlendirmeler, ekran yenileme hızını da gündeme getiriyor. 5G teknolojisine uyumlu olan cihazlarda ekran yenileme hızı ise 60 Hz olarak belirlenmiş. Ekran paneline yerleştirilmiş bir parmak izi okuyucusu da mevcut durumda.

Arka ana kamerasına genel anlamda baktığımızda optik görüntü sabitleme özelliğini görüyoruz. Bunun yanında 64 MP kameranın Sony IMX686 olması, kullanıcı adaylarını memnun etti. Dörtlü kamerasının diğerleri ile ilgili herhangi bir bilgimiz bulunmuyordu. Ancak tanıtım ile açıklandığına göre diğer kameraların çözünürlük dereceleri sırasıyla; 13 MP ultra geniş özellikte snapper, 5 MP makro atıcı ile derinlik yardımcısına sahip olan 2 MP diğer kamera olarak belirlenmiştir.

Redmi K30 Pro ve Redmi K30 Pro Zoom Edition Tanıtımı Beğeni Topladı

Video kaydetme konusunda ön planda olan akıllı telefonların her ikisi de 8K video kaydedebilecek. Aynı zamanda 3x optik ile 30x’e kadar çıkabilen hibrit zoom, K30 Pro Zoom Edition sürümünün en önemli özellikleri arasında yer almaktadır.

6 veya 8 GB RAM ile 128 veya 256 GB depolama alanları, telefonların her ikisi için de sunulacak olan model özellikleri arasındadır. 4700 mAh batarya kapasitesine sahip olduğunu biliyoruz ve buna ek olarak hızlı şarj teknolojisi de 33W olarak belirlenmiş. Wi-Fi 6 bağlantısı ve NFC özelliği ise Redmi K30 Pro serisi akıllı telefonların diğer özellikleri arasında yer almaktadır.

Serinin her iki telefonu için de satışlar 4 Nisan tarihinde başlayacak. Fiyatlandırması ise aşağıdaki gibi olacak:

Redmi K30 Pro Akıllı Telefonu İçin;

Redmi K30 Pro Zoom Edition Akıllı Telefonu İçin;

Exit mobile version