Redmi K30 Pro Serisi Tanıtımında, Bir Başka Akıllı Telefona Övgü Geldi

Redmi K30 Pro Serisi Tanıtımında, Bir Başka Akıllı Telefona Övgü Geldi

Redmi K30 Pro serisinin tanıtımı bildiğiniz üzere dün gerçekleştirilmişti. Tanıtımda, Redmi K30 Pro ile beraber, kamera yönünden daha etkin olan Redmi K30 Pro Zoom Edition da yer aldı. Ancak tanıtım esnasında, akıllı telefon satışları çerçevesinde bir başka Redmi serisi telefona övgü geldi.

Redmi K30 Pro serisi tanıtımında övgü alan akıllı telefon, tahmin edeceğiniz üzere Redmi K20 Pro oldu. Bu telefonun övgü alması, satışlardaki başarısından kaynaklanıyor. Redmi K30 Pro serisinin tanıtımından önce ve tanıtım sırasında, Redmi K20 Pro serisinden, övgü ve gururla bahsedildi. Buradan çıkan sonuç ise, bir halef olma ile ilgiliydi. Yani Redmi K30 Pro serisi akıllı telefonlar, Redmi K20’den etkin ve verimli bir şekilde yararlandı. Bu yararlanma, telefonun aynı şekilde aktarımı değil tabi ki. Ancak bir alt halef olabileceğinden bahsetmek çok da yanlış olmaz.

Redmi K20 ve Redmi K20 Pro akıllı telefonlarının tanıtımının yapılıp, piyasaya sürülmesinden sonra geçen 5 ay içerisinde, 5 milyondan fazla Redmi K20 ve Redmi K20 Pro akıllı telefonları satıldı. Satışların bu yönde bir patlama yapması ise, bizlere Redmi K30 Pro serisi ile ilgili önemli ipuçları da verdi. Zaten Redmi K30 akıllı telefonun satışlarına başlanması da, Redmi K30 Pro serisi ile ilgili önemli sonuçları da bizlere gösterdi.

Redmi K20 Pro Serisinden İnanılmaz Başarı

Redmi K20 serisinin başarısından ve satış konusundaki hızlı ivmeden her daim bahsedildi. Ancak bir diğer başarı da, yine Redmi marka başka bir akıllı telefondan geldi. Bu akıllı telefon ise Redmi K30 oldu. Piyasaya sürülmesinden sonra geçen 3 aylık bir zaman diliminde, tam olarak 1 milyon adetten fazla satıldı. Satışın bu denli yüksek olması, Redmi marka akıllı telefon kullanıcılarını da memnun etmiş oldu.

Geçtiğimiz aylar, Çin’de Kovid-19 salgınının yoğun bir şekilde hissedildiği aylar olarak bilindiği için, gerçekleşen bu satışların değeri daha fazla yükseldi. Buna bir de diğer yönden bakmak gerekir. Yani Redmi K30 almak isteyenler yönünden. Bu yönden bakılacak olursa da, daha Redmi K30 meraklılarının %70’inin Redmi K30’a kavuşmadığını sizlere net bir şekilde söyleyebiliriz.