Redmi K30 Pro İçin Tanıtım Tarihi Belirlendi

Redmi K30 Pro İçin Tanıtım Tarihi Belirlendi

Redmi markasının en önemli akıllı telefonlarından olan Redmi K30, geçtiğimiz yılın Aralık ayında gelmişti. Ancak Redmi K30 Pro modeli ile ilgili herhangi bir tanıtım mevcut değildi. Şirket tarafından artık Redmi K30 Pro’nun tanıtım etkinlikleri ile ilgili bir tarih yayımlanmış oldu.

Qualcomm Snapdragon 865 SoC işlemciye sahip olacak akıllı telefon, 5G destekli olacak. Bu önemli Redmi marka telefonun tanıtım tarihi ise şirket tarafından 24 Mart olarak belirlendi. Redmi markasının en önemli akıllı telefonları arasında olmasının yanında farklı markadaki halefleri söz konusu olduğunda harika bir değerlendirmeye sahip olan telefon, Redmi markasının meraklılarının dikkatini çekmişti. Önceki günlerde Redmi Note 9 Pro serisinin piyasaya sürülmesi ile ses getirmesi de, Redmi K30 Pro’nun ne kadar önemli bir telefon olduğunu ortaya koymaktadır.

Telefonun tasarım ve özellik açısından son teknolojik standartlar göz önünde bulundurularak hazırlanması, aynı zamanda çeşitliliğin sürekli artırılması, meraklılarının da dikkatini çekmiş durumda. Zaten telefonun ekranında herhangi bir çentiğin bulunmaması, şuan için teknoloji tutkunlarını en heyecanlandıran durumlar arasında yer almaktadır.

Redmi K30 Pro ve Önemi Haberler

Telefonun Pro olmayan varyantı, yani Redmi K30, 120 Hz ekran yenileme hızı ile piyasaya sürülmüştü. Bunun akabinde 24 Mart tarihinde tanıtımı gerçekleştirilecek olan telefon Redmi K30 Pro’nun da 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olması beklenmektedir.

Redmi marka akıllı telefonun ekran yönünden harika standartlar çerçevesinde ilerlemesi, bazı ekran özelliklerini de gün yüzüne çıkarmış durumda. Buna göre LCD ekranın telefonu süslemesi, kullanıcıların tercihlerini etkileyecek. Çünkü Redmi K30 Pro akıllı telefonundan beklenen performans üst seviyede.

Redmi Note 9 Pro serisinin 4G teknolojisine uygun olarak üretilmesi, Çin’de satılmayacağını ortaya çıkarmıştı. Çünkü Çin’de Redmi K30 Pro serisinin satışı bekleniyor. Bunun sebebi de, bu serinin 5G teknolojisi ile üretilmesi. Dairesel bir alan içerisinde yer alacak olan dörtlü kamera kurulumuna ek olarak, 64 MP Sony IMX686 birimine entegre olan telefon, bu anlamda haleflerinden oldukça üstün. Diğer kameraların özellikleri hakkında herhangi bir bilgi mevcut değil ve telefonun batarya kapasitesinin de 4700 mAh olması beklenmektedir.