Redmi K30 Pro Görüntüleri Tanıtımdan Önce Önemli Özellikleri Ortaya Koyuyor

Redmi K30 Pro Görüntüleri Tanıtımdan Önce Önemli Özellikleri Ortaya Koyuyor

Redmi K30 Pro, tanıtım etkinlikleri çerçevesinde belirlenen tarihte inanılmaz özellikleri ile ortaya konulacak. Ancak tanıtım gerçekleştirilmeden ortaya çıkan görüntüler beklenenin üzerinde bir standart ortaya koyuyor.

Son zamanlarda, Redmi K30 Pro ile ilgili önemli sızıntıları görüyoruz ve bu sızıntılar bizlere tahmin yeteneği yüklüyor. Genel anlamda baktığımızda, görüntülere sahip olmasak bile, Redmi K30 Pro’nun Qualcomm Snapdragon 865 yonga seti, çentiksiz bir ekran ve 5G teknolojisine entegre bir şekilde piyasaya sürüleceğini biliyoruz.

Ortaya çıkan son sızıntılara bakacak olursak, telefonun harika bir özellik taşıyacağını görüyoruz. Sızıntılar çerçevesinde ortaya atılan görüntüler ise bizlere dairesel dörtlü kamera ile pop-up selfie kamerayı gösteriyor. Aynı zamanda görüntüler çerçevesinde dikkat çeken bir diğer özellik, 3.5 mm kulaklık jakının bulunacağı.

Redmi K30 Pro ve Sızıntı Özellikleri

Redmi K30 Pro’nun sızan görüntüleri büyük bir gizlilik çerçevesinde aktarılmış ve bazı özellikler ön plana çıkmış. Bunlar arasında da Redmi K30 Pro’nun dörtlü kamerası ve selfie kamerası yer alıyor. Birincil kamera dışında diğer kameralar hakkında herhangi bir kamera bilgisi bulunmazken, birincil kameranın sahip olduğu özellik ise 64 MP’dir. Aynı zamanda Sony IMX686 sensörüne entegre olduğunu da söylemek gerekiyor.

Üst düzey yöneticilerin açıklamalarından satır başlarına baktığımızda ise bazı detaylar ön plana çıkıyor. Bunlar arasında da Lu Weibing’in söylemleri yer almaktadır. Genel çerçevede bakıldığında ise Weibing’in Weibo’da aktardığı bilgilere göre Redmi K30 Pro’nun telefoto kamera ile geleceğini söyleyebiliriz. Optik görüntü sabitleme özelliği ile gelecek olan telefoto kameralar, özellik açısından harika değerlendirmeleri de içerisinde barındırmaya devam ediyor.

Redmi K30 Pro’nun sahip olduğu özellikler ve daha fazlası, her anlamda teknoloji tutkunlarının dikkatini çekmektedir. Bu çerçevede şirketten açıklanan değerlendirmelere ve tanıtım etkinliklerine göre, bu etkinliklerin tarihleri de belirlendi. Yani 24 Mart’ta Redmi K30 Pro’nun tanıtım etkinliğinin gerçekleştirilmesi bekleniyor. Daha şimdiden ortaya çıkan sızıntılar ve özelliklere göre telefonun meraklıları heyecanlansa da, ilerleyen günlerde diğer önemli detayların da ortaya çıkması beklenmektedir. Şimdilik elimizdeki bu detaylar telefon hakkındaki güncel bilgiler olarak adlandırılmaya devam etmektedir.