Redmi 9 Teknik Özellikleri ve Görselleri Sızdırıldı

Redmi 9 Teknik Özellikleri ve Görselleri Sızdırıldı

Merakla beklenen Redmi 9 akıllı telefonu, Redmi 8’in halefi olarak tasarlandı ve bu çerçevede tanıtılıp, piyasaya sürülmesi beklenmektedir. Ancak orta sınıf bir akıllı telefon için halef oluşturmak, üst düzey akıllı telefonlara göre daha uzun zaman alır. Bunun için biraz beklemek gerekecek.

Ortaya çıkan sızıntılar genelinde Redmi 9 akıllı telefonunun pek çok özelliği ve tasarımı ortaya çıktı. Sızıntılardan ortaya çıkan teknik özellikler genelinde Redmi 9’un harika bir sistem sahip olacağını sizlere net bir şekilde söyleyebiliriz. Sudhanshu Ambhore’un ortaya attığı sızıntılara göre, Redmi 9’un yonga seti ortaya atıldı. Bu sızıntıya göre Redmi 9’un yonga setinin Helio G80 olacağı söylenmektedir.

Geçtiğimiz hafta ise aynı yonga seti ile bir akıllı telefon açıklanmıştı. Bu akıllı telefon ise Realme 6i olarak belirtildi.

Redmi 9’un bir orta sınıf akıllı telefon olacağını sizlere net bir şekilde söyleyebiliriz. Orta düzeyde bir beklenti içerisinde olan kişiler için harika bir akıllı telefon. Çünkü 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanına sahip bir temel model var. Bu temel model, orta düzeyde bir akıllı telefon performansı isteyenler için harika sonuçlar ortaya koyacaktır.

Redmi 9 Akıllı Telefonunun Sızıntılar İle Açıklanan Özellikleri

Arka kameralar, Redmi 9’un performansını artıracak. Bu nedenle oldukça iyi bir kamera performansının oluşması bekleniyor. Peki, sızıntılar ile ortaya atılan kamera özellikleri nelerdir?

Yukarıda, Redmi 9 akıllı telefonunun tüm kamera özellikleri yer almış durumda. Bu özellikler genelinde telefondan harika bir performans beklenmektedir.

Sızan görüntülere genel anlamda baktığımızda dikkatimizi çeken husus, Redmi K30 ile olan benzerliktir. Kameralar genelinde, kameraların 3 tanesi parmak izi tarayıcısı içeren tek bir alan içerisinde buluşturulmuş. 3 kameranın buluşturulduğu alanın altında ise dördüncü kamera yer alıyor. Bu nedenle orta sınıf segment için harika özellikleri içerisinde barındırması beklenen bir akıllı telefon. Telefonun belirlenen değerler kapsamında yeşil ve mor olarak iki farklı renk modelinin olması beklenmektedir.