Merakla Beklenen Black Shark 3 Serisi Tanıtımı Gerçekleşti

Merakla Beklenen Black Shark 3 Serisi Tanıtımı Gerçekleşti

Oyun merkezli akıllı telefon tasarımı ile dikkat çeken Xiaomi’nin alt markası Black Shark, Black Shark 3 serisi tanıtımı ile takipçilerini memnun etti. Şuan için yalnızca Çin pazarında satışa sunulması beklenen telefon, daha sonra şirketin satış stratejileri çerçevesinde küresel pazara da aktarılacak.

Black Shark serisi, Black Shark 3 ve Black Shark 3 Pro adında iki modelden oluşuyor. Bu modellerden ilki ise Black Shark 3. İşte Black Shark 3’ün tanıtımından satır başları.

Black Shark 3 Özellikleri

Oyun telefonu meraklılarını tatmin edecek ekran büyüklüğünde, yani 6.67 inç bir ekrana sahip. Ekran çözünürlük derecesi de FHD+. Batarya kapasitesi olarak da dikkat çeken telefon, 4720 mAh gücünde. Telefonun satışı ise aşağıdaki modeller çerçevesinde gerçekleşecek.

Yukarıdaki 3 model, Black Shark 3’ün satışı için belirlenen modellerdir. Telefonun tasarım özelliklerine bakıldığında, iki model ile de büyük benzerlikler var. İkisinin yapımında da metal ve cam kullanılmış. Telefonun ısınmasına karşın önemli bir soğutma sistemine sahip telefon, ekranda herhangi bir delik veya kesik barındırmıyor. 3.5 mm ses jaklarının olması da telefonu tercih edilme potansiyeline sürüklüyor. 3 farklı renk ile seçeneğine sahip olan telefon, modelleri itibari ile 500 Dolardan satışa sunulacak.

Black Shark 3 Pro Özellikleri

Pro olmayan sürümünden farklı olarak 7.1 inç ekrana sahip telefon, 90 Hz ekran yenileme hızına da sahip. Dokunmatik örnekleme oranı konusunda da dikkat çeken telefonun bahsedilen oranı 270 Hz. Bu oran onu dünyanın en hızlısı olmaya itiyor. 5G teknolojisine entegre olan telefon, Qualcomm Snapdragon 865 yonga setine sahip. Aynı zamanda Wi-Fi 6 desteği de bulunmaktadır.

Pro sürümünde tek depolama türü bulunmaktadır. 256GB depolama alanında ek farklı tiplerde 12GB RAM’de bulunuyor. Pro olmayan sürümünden farklı olarak 5000 mAh batarya kapasitesine sahip. Hızlı şarj teknolojisi ile de yalnızca 38 dakikada tam şarj olabiliyor. Satışa sunulması beklenen fiyat ise 675 Dolar olarak dikkat çekiyor.

Yukarıdaki özellikler dikkate alındığında harika bir oyun telefonu tasarlandığı ortada. Black Shark Pro daha ön planda olsa da, iki telefonun tercih edilme potansiyeli de çok yüksek olacak.

Exit mobile version