Henüz Yayımlanmayan Redmi K30 Pro’nun Sökülüşü ve İç Aksamı

Henüz Yayımlanmayan Redmi K30 Pro'nun Sökülüşü ve İç Aksamı

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi’nin amiral gemisi Redmi K30 Pro, iç aksamı ile de kullanıcılarını sevindirecek bir akıllı telefon olarak nitelendiriliyor. Yarın tanıtımının gerçekleştirileceği telefon, yeni bir video çekimi ile sökülerek, iç aksamı Redmi meraklılarına gösterildi.

Son günlerde Redmi K30 Pro, Redmi K30 ve diğer Redmi serisi telefonlar ile ilgili pek çok söylentiye şahit olmaya başladık. Bu sebepten ötürü kullanıcıların süreç içerisinde en fazla dikkat ettikleri konular da, yeni bir Redmi serisi akıllı telefon oldu. Yarın tanıtımının gerçekleştirilmesi beklenen Redmi K30 Pro ise bu çerçevede en çok merakla beklenen akıllı telefon konumunda. Çünkü telefonun gerek tasarımı, gerekse de mükemmeliyetçi bir dizayna sahip oluşu, şimdiden kullanıcıların dikkatini çekmiş durumda.

Redmi Note 9 Pro ve Note 9 Max serisi akıllı telefonların tanıtımının gerçekleştirilmesi ve bu tanıtım sonrasında Redmi Note 9 Pro serisinin Çin’de satışa sunulmayacağının açıklanması akabinde, Redmi şirketinden farklı bir hamle geldi. Buna göre Redmi K30 Pro serisine gerekli özen gösteriliyor. Çünkü Redmi Note 9 Pro serisi 5G destekli değil. Ancak Redmi K30 Pro serisi 5G destekli bir akıllı telefon olacak. Bu nedenle Çin’in 5G teknolojisine entegre olması, Redmi Note 9 Pro serisinin Çin’de satılmayacağını bizlere net bir şekilde gösteriyor.

Redmi K30 Pro’nun İç Aksamı

[bs-embed url=”https://www.youtube.com/watch?v=LsAZaxOLxQk&feature=emb_title”]https://www.youtube.com/watch?v=LsAZaxOLxQk&feature=emb_title[/bs-embed]

Redmi K30 Pro’nun Qualcomm Snapdragon 865 yonga seti ile geleceğini önceki sızıntı haberlerinden öğrenmiştik. Bununla beraber amiral gemisi olan akıllı telefonda 33W hızlı şarj teknolojisi ile beraber 4700 mAh batarya kapasitesi mevcut. Dört farklı kamera modülü ile de dikkat çeken Redmi K30 Pro, dörtlü kamera sistemini amiral gemisine en iyi şekilde entegre etmiştir.

Telefonun iç aksamında anakartın sandviçe benzer bir hali bulunmaktadır. PCB’ler ise oldukça profesyonel olarak iç aksama entegre edilmiş olup, yüzey için oldukça yeterli bir şekilde dağıtılmıştır. 3435 mm2 ile ölçümü gerçekleştirilen akıllı telefonlar arasında en büyük soğutma alanına sahip akıllı telefon konumunda yer alıyor. Videoda da görüldüğü üzere soğutma sistemi ile beraber tüm iç aksamlar profesyonel bir şekilde sökülüp, kullanıcı adaylarına detayları ile gösterilmiştir.

Exit mobile version