Bir Ay İçerisinde Flipkart’ta En Yüksek Puan Alan Telefon Açıklandı

Bir Ay İçerisinde Flipkart'ta En Yüksek Puan Alan Telefon Açıklandı

Redmi K30 serisi henüz piyasaya sürülmeyi bırakın, tanıtımı bile yapılmadan POCO X2’ye benzetilmesi, POCO X2’nin önemini iki kat artırmıştı. Birkaç özelliği göz önünde bulundurulduğunda birbirine benzeyen Redmi K30 ile POCO X2, bu sebepten ötürü kullanıcılardan övgü almaya başladı.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz ay içerisinde tanıtılan POCO X2, otoriteler tarafından büyük bir övgü aldı ve bu övgü çerçevesinde inanılmaz bir patlama yaptı. Zaten son günlerde tanıtılan Redmi Note 9 Pro serisinin tanıtımında da POCO X2’nin tanıtımı ile ilgili önemli benzerlikler bulundu.

Flipkart’ta yapılan testler sonucunda POCO X2 bir ay içerisinde Flipkart’ta en yüksek puan alan telefon oldu. Bu anlamda başarının değerlendirilmesi sağlanırsa, POCO X2’nin başarısı kullanıcı değerlendirmeleri ile de ortaya çıktı. 10.000 rakamından daha fazla bir kullanıcı değerlendirmesi aldığından dolayı, rakiplerinden çok daha üstün bir seviyede. Kullanıcıların bu kadar yoğunlukta olması sonucunda ortaya çıkan değerlendirme puanı da POCO X2nin önemini her anlamda ortaya koymaktadır. Çünkü 10.000 kullanıcı oy kullandı ve bu oylar sonucunda 5 üzerinden 4.6’lık bir puan elde edildi. Bu puan akıllı telefonlar göz önünde bulundurulursa oldukça yüksek.

POCO X2 Flipkart’tan En Yüksek Puanı Aldı

POCO X2 akıllı telefonunun satışa sunulmasından itibaren 20.000’den fazla kullanıcıdan memnuniyet mesajı ve oyu aldığı biliniyor. Bu nedenle muadilleri arasında en iyisi demek çok da yanlış olmaz.

POCO X2, 6.67 inçlik bir ekran ile piyasaya sürülmenin yanında, 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olması neticesinde oldukça etkin. Ekranı süsleyen 3 boyutlu kavisli bir camın olmasına ek olarak, yüksek bir en boy oranının bulunması POCO X2’yi en yüksek seviyeye getiriyor. Sony IMX686 kamera sensörüne sahip bir telefon olması, POCO X2’yi Hindistan’ın ilk akıllı telefonu olma özelliğine taşıyor. Çünkü Hindistan’da bu kamera özelliğinde başka bir akıllı telefon bulunmuyor.

POCO X2 şuan için Flipkart’ta mevcut ancak bir dahaki satış için 17 Mart’ın beklenmesi gerekiyor. Fiyatları ise genel anlamda kontrol edildiğinde; 216 Dolar ile 270 Dolar arasında farklılaşmaktadır. Bu farklılıklar elbette ki RAM ve depolama alanları çerçevesinde meydana geliyor.