Xiaomi’den Redmi K30 Pro İçin Kamera Onayı Geldi

Xiaomi'den Redmi K30 Pro İçin Kamera Onayı Geldi

Xiaomi’nin henüz piyasaya sürmediği Redmi K30 serisi, muhteşem özellikleri ile göz dolduruyor. Bu özelliklerden kimisi kesinleşse de, kimisi de kesinleşmediği için bazı konularda net sonuçlar elde edilememiştir. Ancak kamera yönünden devrim niteliğinde bir özelliği Xiaomi resmen onayladı.

Redmi K30’dan sonra Redmi K30 Pro için de önemli adımlar atan şirket, Xiaomi tutkunlarını sevindirecek olan özellikleri yavaş yavaş açıklamaya başladı. Telefonun hafıza, kapasite, RAM ve kamera gibi pek çok özelliği aktif olduğu için, bu alandaki uzmanlığı da ön plana çıkmış durumda. Akıllı telefonun bir sertifika almasından sonra önemli bir adım daha atan marka, cihazın pek çok özelliğini yöneticiler yolu ile onayladı.

Xiaomi’nin başkanı olmasının yanında Redmi markasının da genel müdürü olan Lu Weibing, bu konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamalarda en çok dikkat çeken husus ise, güçlü bir performans ile profesyonel işçilik oldu. Bu sebeple Redmi markasının bu önemli serisinin inanılmaz özelliklere sahip olması beklenmektedir.

Xiaomi Redmi K30 Pro Ve Pop-Up Selfie Kamera

Redmi K30 serisi telefonlarda ön plana çıkan pek çok özelliğin olması elbette ki sürpriz değil. Ancak burada önemli olan, yöneticilerin söylemleri. Yani Weibo gibi sosyal paylaşım siteleri ile beraber, bu alandaki yöneticiler, anketler yolu ile ne söyledi ise, kullanıcılar tarafından da bu durum ön planda tutuluyor. Weibo’da gerçekleştirilen ankette de bu durum gerçekleşti. Yeni anket genel çerçevede bazı net sonuçları öne sürdü. Verilen bilgiler ve seçenekler arasında kamera yönünden tercih noktası ise, Pop-Up selfie kamera oldu. İlerleyen günlerde pek çok anketin de Weibo üzerinden gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Renderlar ve daha pek çok sızan görüntü, cihazın selfie kamerasının Redmi K20 Pro’ya benzediğini de söylüyor. Bu nedenle önemli bir adım atıldığını söylemek pek de yanlış olmaz. Bazı model numaraları ile 3C sertifikasyon sürecinden geçen telefonlardan birinin ise Redmi K30 Pro olduğuna inanıldığından dolayı, bu sebeple Redmi markasının bu serisi ön plana çıktı. İlerde seri ile ilgili önemli adımların net bir şekilde atılması da hiç sürpriz olmayacak.