Xiaomi Yeni Bir Akıllı Telefon Üzerinde Çalışmaya Başladı

Xiaomi Yeni Bir Akıllı Telefon Üzerinde Çalışmaya Başladı

Xiaomi, 11 Şubat tarihinde ürünlerinin tanıtımı için bir basın toplantısı düzenleyeceğini söylemişti. Ancak Twitter’da yeni bir tanıtım çıktı ve bu tanıtım görünüşe bakılırsa farklı bir akıllı telefonu işaret ediyor. Söylentilere bakılacak olursa, bu akıllı telefonun bir Mi A serisi telefon olması beklenmektedir. Büyük ihtimalle de Xiaomi Redmi Mi A4 olacak.

Xiaomi’nin ön planda tuttuğu sanılan bu telefon etkin özellikleri bünyesinde barındıracak. Zaten son günlerde tanıtımı gerçekleştirilen Xiaomi Mi 10 serisi ile gündeme gelen şirket, telefonların fiyatlarını artırması ile de dikkatleri üzerine çekmişti. Çünkü çok önemli bir detay olarak gösterilen markalaşmaya göre Xiaomi Mi serisi telefonların fiyatlarının beklenilen seviyenin daha üzerinde olması tahmin edilen bir değer.

Xiaomi Redmi Mi A4 Özellikleri ve Önemi

Xiaomi’nin bir alt markası konumunda olup bu çerçevede kendini geliştiren ve artık bağımsız bir marka olan Redmi, yeni akıllı telefonları ile gündemde kendine yer etmeye devam ediyor. Özellikle Redmi K serisi ile adını duyuran marka, ilerleyen zamanlarda daha önemli telefonlara da imza atacak gibi. Çünkü bağımsız bir marka olduktan sonra oldukça etkin özellikteki telefonları piyasaya sürdü. Buna verilebilecek en güzel örnek ise Redmi K 30 serisi.

Xiaomi Redmi Mi A4’ün tasarımı ve özellikleri ile ilgili pek çok detay ile karşılaştık ve bu detayların tamamı spekülasyonla kalmadı. Çünkü bazı iddiaların kaynağı oldukça kuvvetli. Orta sınıfa hitap etmesi beklenen yeni telefonun fiyatının ilerleyen zamanlarda marka algısı sebebi ile farklılaşması da olağan. Çünkü Xiaomi Mi 10 serisinde bu durum ile karşı karşıya kalınmıştı. Ancak telefonun içerisinde barındırdığı özellikler ise bu konuda herhangi bir şikâyeti gündeme getirmedi.

Çift kamera sisteminin ön planda tutulması beklenen telefonda önemli özellikler de dikkat çekiyor. 5000 mAh batarya kapasitesinin olması beklenen yeni Xiaomi akıllı telefonu ile ilgili herkesi heyecanlandıracak yeni detayların da gündeme gelmesi olağan. Çünkü Redmi markasının attığı adımlar artık değeri büyük sonuçları gündeme getiriyor. İlerleyen zamanlarda ise Xiaomi Redmi Mi A4 ile ilgili detayların da çıkması beklenmektedir.

Exit mobile version